301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
21 Kasım 2022 - Pazartesi 21:12 Bu haber 354 kez okundu
 
GÜNEY YILDIZI’NDAN ADA ÇETİNER KİKCK BOKS’TA DÜNYA ŞAMPİYONU!
GÜNEY YILDIZI’NDAN ADA ÇETİNER KİKCK BOKS’TA DÜNYA ŞAMPİYONU!
SPOR Haberi


Adana’da iki yıl önce faaliyete açılan Güney Yıldızı Spor Kulübü öğrencilerinden Ada Çetiner, İtalya’daki Gençler Kick Boks Dünya Şampiyonası’nda 70 kg Lovkik Genç Bayanlar Kategorisi’nde Dünya Şampiyonu oldu. 

Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda derece yapan Adanalı sporcuları kutladı. Adanalı sporcular, 30 Eylül-8 Ekim tarihlerinde İtalya’da düzenlenen ve Genç Milli Takımı’mızın 15 altın, 6 gümüş, 28 bronz olmak üzere toplam 49 madalyayla ülkemizi gururlandırdığı şampiyonadan; 2 altın, 3 bronz olmak üzere 5 madalyayla ayrıldı. 


VALİ ELBAN DA KUTLADI 

Vali Elban, altın madalya alan sporcular Fikriye Naz Yavuz, Ada Çetiner ile bronz madalya alan Mehmet Teker, Yakup Akgül, Emrecan Kuluman’ı başarılarından dolayı tebrik etti. Vali Elban, spor yapmanın insanın kişiliği üzerinde de son derece önemli ve olumlu etkileri olduğuna dikkat çekerek, ülkemiz için büyük mutluluk yaşatan sporculara yeni başarılar temennisinde bulundu. 

DÜNYA ŞAMPİYONU ÇIKARDIK, MUTLUYUZ

Güney Yıldızı Spor Kulübü Antrenörü Elif Sarı Güney, 2020 yılında faaliyete giren kulübün ilk Dünya Şampiyonu sporcusunu çıkarmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Güney, “Amacımız Milli Takıma daha çok sporcu kazandırmak ve gençlere yön vermek, ahlâklı düşünebilen nesil yetiştirmek” dedi. Güney, yeni hedeflerinin, gelecek yıl yapılacak Türkiye Kick Boks ve Türkiye Muaythai Şampiyonaları’na hazırlanmak olduğunu bildirdi. 


BAŞARMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞTIM VE YORULDUM 

İtalya’daki Gençler Kick Boks Dünya Şampiyonası’nda 70 kg Lovkik Genç Bayanlar Kategorisi’nde Dünya Şampiyonu olan Ada Çetiner, Kick Boks’la 8-9 yaşlarında tanıştığını anımsatarak, uzunca bir süre sadece hobi olarak gidip geldiğini söyledi. Çetiner, “Bu spor uzunca bir süre benim için sadece bir aktiviteydi, bir gün kendime karşı umutsuzluğa kapılıp hiçbirşeyi başaramayacağımı düşünene kadar” dedi. O gün kendisine bir söz verdiğini kaydeden Çetiner, “Bir gün başaracağım ve bana inanmayan herkes beni tebrik edecek demiştim. Buralara gelmek çok zordu, çok çalıştım, çok yoruldum, çok fedakârlık yaptım ama vazgeçmedim. Sakatlık yaşasam da yere düşsem de hep kalkıp devam ettim. Bu süreçte en çok antrenörüm Elif Sarı Güney yanımdaydı ve tabi ki de ailem. Onlara bu gururu yaşatabilmiş olmak benim için gerçekten çok önemliydi” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: GÜNEY, YILDIZI’NDAN, ADA, ÇETİNER, KİKCK, BOKS’TA, DÜNYA, ŞAMPİYONU!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı