301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
01 Ekim 2021 - Cuma 20:40 Bu haber 537 kez okundu
 
Goodyear, Kategori-1 Senyör Tenis Turnuvası’na sponsor oldu
Goodyear, Kategori-1 Senyör Tenis Turnuvası’na sponsor oldu
SPOR Haberi


Goodyear, sadece lastik sektöründe değil sosyal yaşamın farklı alanlarında da öncü çalışmalarını sürdürüyor. Dünyanın lider lastik üreticilerinden Goodyear, Kategori-1 Senyör Tenis Turnuvası’na sponsor oldu. Turnuva, bu sponsorlukla birlikte Goodyear Kategori-1 Senyör Tenis Turnuvası ismiyle Adana’da başladı.

Bu yıl Goodyear’ın sponsorluğunda hayata geçen Türkiye Tenis Federasyonu’nun en yüksek puanlı senyör turnuvalarından biri olan Goodyear Kategori-1 Senyör Tenis Turnuvası, senyör tenisçileri Adana’da buluşturuyor. Her sektörden iş adamlarının, farklı meslek gruplarından iş insanlarının raket sallayacağı, toplam 50 bin TL ödüllü senyör turnuvası, Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü’nde (ATDSK) başladı. 23 Eylül’de başlayan ve 3 Ekim’de sona erecek olan turnuvaya Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Mersin, Nevşehir, Osmaniye, Sivas ve Trabzon’dan yaklaşık 300 senyör tenisçi katılıyor.

Goodyear’ın Kategori-1 Senyör Tenis Turnuvası’na sponsor olmasıyla ilgili bir açıklamada bulunan Goodyear Lastikleri T.A.Ş Tüketici Lastikleri İş Birimi Direktörü Ertan San şunları söyledi; “Goodyear olarak, Adana’da senyör tenisçilere ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dünyanın lider lastik markalarından Goodyear’ın bu önemli turnuvaya sponsor olarak ismini vermesi ve tenis sporuna katkıda bulunması bizler için çok kıymetli. Tenis sporunun ülkemizdeki özellikle son yıllardaki gelişimini memnuniyet verici buluyoruz. Ülkemizin dört bir yanından katılan değerli tenisçilerimize yürekten başarılar diliyoruz”

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Goodyear,, Kategori-1, Senyör, Tenis, Turnuvası’na, sponsor, oldu,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı