301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
21 Kasım 2021 - Pazar 23:15 Bu haber 310 kez okundu
 
Göğebakan: "Adanalıyı tiyatroya doyurduk"
Göğebakan: "Adanalıyı tiyatroya doyurduk"
KÜLTÜR SANAT Haberi


Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mahmut Göğebakan, Şehir Tiyatroları Festivali’nden sonra 8-14 Kasım 2021 tarihleri arasında Komedi Oyunları Festivali’ni gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her iki etkinlik 21 gün sürdü. Adana seyircisini tiyatroya doyurduk” dedi.

Göğebakan, Komedi Oyunları Festivali’nde ses getirmiş ünlü oyunları Adana’da seyirciyle buluşturduklarını hatırlatarak,
"Bu festival “Mahşeri Cümbüş” ile 8 Kasım’da başladı, Ali Poyrazoğlu’nun “Asi Kuş” oyunu ile devam etti. “Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi”, “Ali Cengiz Oyunu”, “Şaşkın Aşıklar” ve son olarak da “İkinci Bahar”la tamamlandı. Her iki etkinlik 21 gün sürdü. Adana seyircisini tiyatroya doyurduğumuzu düşünüyorum. Fakat bununla kalmadık, kendi Şehir Tiyatromuzun hazırladığı “Köprüden Önce Son Çıkış”, “Kadınlar Konuşursa”, "Grönholm Metodu” ve “İstibdat Kumpanyası” adlı oyunları 31 Aralık 2021 tarihine kadar haftada 2 gün Salı ve Cumartesi olmak üzere, dönüşümlü olarak sahnelemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Bu tiyatro gösterilerinden sonra 25 Kasım 2021-Aralık ayının ilk haftasında kadına şiddette farkındalık oluşturmak için Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın Daire Başkanlığı’yla beraber Şakirpaşa Mahallesinde film gösterimleri yapacaklarını “Soraya’yı Taşlamak” filmini göstereceklerini kaydeden Göğebakan, 8 Aralık’ta Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda “Kadınlar Konuşursa” tiyatro oyununu sergileyeceklerini söyledi. Göğebakan, “Başkanımız Zeydan Karalar’ın da talimatıyla sanattan ve kültürden kısmadan devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Göğebakan:, "Adanalıyı, tiyatroya, doyurduk",
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı