301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
10 Aralık 2021 - Cuma 21:38 Bu haber 392 kez okundu
 
“Geleceği birlikte inşa edelim”
“Geleceği birlikte inşa edelim”
EĞİTİM Haberi


Adana Seyhan  ilçesi’nde  başarılı eğitim ve öğretimiyle adından övgüyle bahsettiren Saniye Özaltın Ortaokulu bir başarılı projeye daha imza attı. Görevli öğrencileriyle birlikte geleceği  inşa edecek olan gerek ulusal, gerekse uluslararası öğrencileri bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlayan Saniye Özaltın Ortaokulu; “Geleceği birlikte inşa edelim” adlı Erasmus  projesi kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

Saniye Özaltın Ortaokulu Müdürü  Sinan Kızartıcı “Geleceği birlikte inşa edelim” adlı Erasmus projesiyle ilgili şunları ifade etti . “Geleceğimizi  inşa edecek olan gençlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Uluslararası öğrencilerimizle birlikte bizler büyük bir aileyiz. Onların güvenecekleri bir dal olmak istedik. Ülkemizi  güzel  bir şekilde tanıtacaklarına inanıyorum. Geleceği birlikte inşa edelim projesini önemli buluyorum. Bu projelerin en büyük verimi gençlerin ufkunu açarak, fikirlerini geliştirmeleri olacaktır” dedi.

Erasmus Değişim Programına katılan Okul Müdürü Sinan Kızartıcı, İngilizce öğretmeni Eda Bolat, okul rehber öğretmeni Ebru Kavcı ve dört öğrenci Kasım ayında İtalya’nın  Pozenta  şehrinde eğitimlerini tamamladı.  Romanya, Portekiz, Yunanistan, ve Bulgaristan’dan Adana’ya gelen öğrenci ve öğretmenler  ise Erasmus öğrenci değişim programı konseptine uygun olarak eğitimlerini Saniye Özaltın Orta Okulu’nda tamamladı.  Eğitimlerin oldukça verimli geçtiğini belirten Okum Müdürü Sinan Kızartıcı, diğer ülkelerle eğitim faaliyetlerine devam edeceklerini bildirdi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: “Geleceği, birlikte, inşa, edelim”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı