301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
12 Kasım 2021 - Cuma 22:36 Bu haber 592 kez okundu
 
GAMZE ERTEN, “SANAT HAYAL GÜCÜNÜN BİR İFADESİDİR”
GAMZE ERTEN, “SANAT HAYAL GÜCÜNÜN BİR İFADESİDİR”
KÜLTÜR SANAT Haberi


Oyuncu ve sunucu Gamze Erten, “Sanatın tanımını yapmak oldukça zordur. Bana göre duygunun, tasarımın, eserin anlatımında kullanılan yöntemlerin tümüne sanat diyebilirim” dedi.

Erten, “Özellikle oyunculuk için kamera arkasında faaliyet göstersem de yakın bir gelecekte, görünür olmak için projelerim sistematik olarak ilerliyor. Dahil olduğum projelerin nihayetlenmesi konusunda sabırsızlanıyorum” dedi.

Ekranların yeni yüzü, oyuncu ve sunucu Gamze Erten, oyunculuğun gerçekliğin seyirciye eksiksiz olarak iletilmesi olarak gördüğünü belirterek, “Bunu yaparken oyuncunun rol gücü esastır. Yetenek ve emeğin yoğrulmasıdır oyunculuk” dedi.

Sanatın hayal gücünün bir ifadesi olduğunu ifade eden Erten, “Sanatın tanımını yapmak oldukça zordur. Bana göre duygunun, tasarımın, eserin anlatımında kullanılan yöntemlerin tümüne sanat diyebilirim” dedi.

Geleceğe yönelik planlarını anlatan Gamze Erten, “Özellikle oyunculuk için kamera arkasında faaliyet göstersem de yakın bir gelecekte, görünür olmak için projelerim sistematik olarak ilerliyor. Dahil olduğum projelerin nihayetlenmesi konusunda sabırsızlanıyorum” ifadesini kullandı.

Zuhal Olcay, Nazan Kesal ve Demet Akbağ’ı kendine örnek aldığını ve beğendiği sanatçılar olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: GAMZE, ERTEN,, “SANAT, HAYAL, GÜCÜNÜN, BİR, İFADESİDİR”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı