301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
19 Ekim 2021 - Salı 20:26 Bu haber 299 kez okundu
 
“Galibiyeti Belediye Başkanımıza armağan ediyoruz”
“Galibiyeti Belediye Başkanımıza armağan ediyoruz”
SPOR Haberi


Seyhan Belediyesporlu hentbolcularda galibiyet sevinci

Deplasmanlı Erkekler Hentbol Birinci Liginde ilimizi temsil eden Seyhan Belediyespor Erkek Hentbol takımı geçtiğimiz Pazar günü Yüreğir Spor Salonu’nda konuk ettiği Ankara AS Spor’u iyi bir oyun sonrası 29-22 yenerek haftayı galibiyet ile kapadı.

 

GALİBİYETİ HAK ETTİK

Ligin ilk haftasında deplasmanda Gaziantep Nurdağı Belediyespor Kulübü ile berabere kaldıklarını belirten Seyhan Belediyespor Erkek Hentbol Takımı Baş Antrenörü  Gürçin Can, “ İkinci haftada ise Ankara AS Spor’u konuk ettik. İyi bir hazırlık yaparak müsabakaya mutlak galibiyet parolasıyla çıktık ve istediğimizi de alarak sahadan ayrıldık. Verilen görevi en iyi şekilde yerine getiren sporcularımı ortaya koymuş oldukları performanstan dolayı kutluyorum. Bu galibiyeti Seyhan Belediye Başkanımız ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanımız Akif Kemal Akay’a armağan ediyoruz” dedi.

 

“BELEDİYE BAŞKANIMIZIN DESTEĞİ BİZE GÜÇ VERİYOR”

Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay’ın her zaman yanlarında yer alıp desteğini esirgemediğini belirten Mavi-Beyazlı ekibin Baş Antrenörü Gürçin Can ile Antrenörler Çağatay Akgünler ve Atilla Arslan üçlüsü, “ Bu destek bize güç vermekte. Bize olan güveni boşa çıkartmamak adına sporcularımız ile birlikte elimizden gelen tüm gayreti ortaya koymaktayız. Bu hafta sonu deplasmanda 1955 Batman Belediyespor Kulübü ile oynayacağımız müsabakayı kazanıp çıkışımızı devam ettirmek arzusundayız” şeklinde konuştular.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: “Galibiyeti, Belediye, Başkanımıza, armağan, ediyoruz”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı