301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
07 Ocak 2022 - Cuma 21:43 Bu haber 673 kez okundu
 
Ferhat Göçer’in TikTok iş birliği albüme dönüştü!
Ferhat Göçer’in TikTok iş birliği albüme dönüştü!
MAGAZİN Haberi


Ünlü sanatçı Ferhat Göçer'in dünyanın önde gelen kısa video uygulaması Tiktok ile yaptığı iş birliği albüme dönüştü.

Göçer 2021 yılı başında yeni sesler ve yetenekler bulmak ve çıkaracağı yeni düet albümünde yer vereceği on adayı belirlemek için TikTok’ta bir kampanya başlatmıştı.

"Yıllarım Gitti" isimli şarkının nakaratına özel bir video kaydederek, düet yapılmasını isteyen sanatçıya, sadece 48 saatte 2600 kişi geri dönmüştü. Gösterilen ilgi ve rekordan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Ferhat Göçer, "Bu yaklaşık dakikada bir düete tekabül eden bir rekor" ifadelerini kullanmıştı. Göçer’in uzun süredir üzerinde çalıştığı bu proje sonunda hayata geçti.

Albümde 10 yetenekli TikTok müzisyeni yer alıyor

Z kuşağına referans veren DuetZ albümünde Göçer, 10 yetenekli TikTok müzisyeniyle düet yaptı. 28 Ocak 2022 yılında piyasada olması hedeflenen albüm için TikTok’ta da özel bir çalışma yapılacak.

TikTok’ta Keşfet banner’ı sayesinde kullanıcılar, şarkıları dinleyebilecekleri ve albümdeki şarkıların seslendirildiği videoları görebilecekleri bir sayfaya yönlendirilecek. Öte yandan şarkılar, ayrı bir playlist olarak TikTok’un Sounds sayfasından da dinlenebilecek.  

 

Göçer’den genç yetenek avı

Ferhat Göçer 2009 yılında da benzer bir projeye imza atmıştı. 'Besteni Yolla' adlı bir projeye başlayan sanatçı, Türkiye'nin dört bir yanından 15 bin civarında beste topladı. 2 yılda tüm besteleri inceledi, 60 telif hakkını satın aldı ve 10 tanesiyle albüm (Seni Sevmeye Aşığım) yaptı. Bu proje ile birçok amatör besteci ve söz yazarı dinlenme şansı yakaladı ve bu albüm yayınlandıktan sonra bazı şarkılar viral oldu.

TikTok bu ve benzeri projelerle neşe ve eğlenceyi odağına almaya ve genç yeteneklerin yaratıcılıklarını ortaya çıkarmaya devam edecek.

TikTok Hakkında

TikTok önde gelen kısa video uygulamasıdır. İnsanların hayatlarına ilham vermeyi ve zenginleştirmeyi misyon edinen TikTok, dünya üzerindeki herkesin videolar aracılığıyla tutkularını paylaşabilmesi ve yaratıcılığını ortaya çıkarabilmesine uygun pozitif bir uygulama deneyimi sunar. TikTok’un Los Angeles, New York, Londra, Paris, Berlin, Dubai, Mumbai, Singapur, Jakarta, Seoul ve Tokyo'da global ofisleri mevcuttur.

 www.tiktok.com

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , Ferhat, Göçer’in, TikTok, iş, birliği, albüme, dönüştü!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı