301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
06 Aralık 2023 - Çarşamba 21:16 Bu haber 172 kez okundu
 
Feke’de 200 hektar alan sedir tohumu ile buluştu
Feke’de 200 hektar alan sedir tohumu ile buluştu
AKTUALİTE Haberi


Adana’nın Feke ilçesinde Oruçlu Erozyon Kontrolü Uygulama Projesi çerçevesinde 200 hektar alana 15 ton sedir tohumu serpildi.

Adana Orman Bölge Müdürlüğü, Feke Orman İşletme Müdürlü, Feke Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefliği tarafından 2023 yılı programında bulunan ve Feke ilçesi Oruçlu Mahallesi’nde Oruçlu Erozyon Kontrolü Uygulama Projesi çerçevesinde 200 hektar alanda 100 kilometre Meror teras yapımı tamamlandı. Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz’ın katılımı ile sedir tohumları toprakla buluştu.

Proje çerçevesinde Oruçlu Erozyon Kontrolü Uygulama Proje alanında bir araya gelen İlçe Kaymakamı Koray Yanıktepe, Cumhuriyet Savcısı Selçuk Avan, hakim Mehmet Emin Karakuş, OGM Bölge Müdür Yardımcıları Köksal Kaya, Zafer Kızıl, Şube Müdürü İlhan Köse, işletme şefleri ve yöre halkının katılımı ile 15 ton sedir tohumu toprakla buluşturuldu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Feke’de, 200, hektar, alan, sedir, tohumu, ile, buluştu,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı