301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
11 Temmuz 2021 - Pazar 22:41 Bu haber 790 kez okundu
 
FASHİON BREEZE İLE MODANIN KALBİ ADANA’DA ATTI
FASHİON BREEZE İLE MODANIN KALBİ ADANA’DA ATTI
MAGAZİN Haberi


Adana Valisi Süleyman Elban, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Adanalı iş insanı Sebahattin Bakıner’ in destekleri ile düzenlenen Fashion Breeze defilesi Sheraton Otel’de gerçekleştirildi. 

 

MANKELERDEN ANLAMLI YÜRÜYÜŞ

İvana Sert, Didem Taslan, Wilma Elles, İpek Tanrıyar, Elif Ece Uzun, Özge Sarı gibi birbirinden ünlü mankenler podyumda Adana Çocuk Kanser Derneği ÇOKAD yararına düzenlenen Fashion Breeze defilesinde yürüdüler. 

 

BAŞARILI MARKALARIN TASARIMLARI KATILDI 

Türkiye’nin  dünyada tanınmış  markası Saboroma’ nın ana sponsorluğunda düzenlenen defileye kendi markası yanı sıra Hanımeli Moda tasarımcısı Mahmure Çelik, Şahin Moda Evi, Faruk Yüksel ve Lady Chic  gibi başarılı markaların tasarımları katıldı. 

 

KOREOGRAFİYİ FATİH ÖMERCİKLİOĞLU GERÇEKLEŞTİRDİ

Fashion Breeze ın kurucuları Sultan Bozkuş ve Duygu Ajans Servet Şan ile 2D Ajans ortakları Duygu Zengin ve Doğa Bekleriz  tarafından ortaklaşa düzenlenen defilenin koreografisini ise Fatih Ömercikoğlu gerçekleştirdi.

 

HAYVAN HAKLARI MESAJI…

Defilede aynı zamanda podyuma köpek ile yürüyen mankenler , son zamanlarda yaşanan hayvanlara şiddete karşı da mesajını vermiş oldu. 

 

ADANA DEMİRSPOR FORMASI AÇIK ARTTIRMADA SATILDI…

Organizasyon içerisinde ÇOKAD yararına düzenlenen müzayedede Saboroma imzalı 4 elbise, Mahmure Çelik imzalı 2 adet gelinlik ve Adana Demirsporlu futbolcuların imzaladığı forma Adanalı bir hayırsever tarafından satın alındı.  Müzayededen elde edilen gelir Adana Çocuk Kanser Derneği’ne bağışlandı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: FASHİON, BREEZE, İLE, MODANIN, KALBİ, ADANA’DA, ATTI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı