301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
25 Kasım 2021 - Perşembe 22:56 Bu haber 310 kez okundu
 
Erkanlı öğrencilerin LGS ve YKS heyecanı
Erkanlı öğrencilerin LGS ve YKS heyecanı
EĞİTİM Haberi


Eğitimdeki ilkleriyle dikkat çeken, teknolojiyi yakından takip ederek hizmet veren Adana’daki Erkan Koleji’nin öğrencileri LGS ve YKS heyecanlarını yaşadılar. Erkan Koleji’nde ortaokul ve lise son sınıfta okuyan öğrenciler, sınavlara hazırlık amacıyla gerçeği aratmayan simülasyon sınavına tabi tutuldular. Bu sınavla ilgili olarak özel sınav belgeleri hazırlanan öğrencilerden sınav belgelerini evde unutan, sınava zamanında yetişemeyenler içeri alınmadılar.

Pandemi kurallarına uygun gerçekleşen simülasyon sınavlarında, LGS ve YKS’deki aynı sayıda sorular yöneltildi, aynı süreler tanındı.  Gerçek merkezi sınavdan farksız tüm kuralların uygulandığı sınav başarıyla tamamlandı. Erkan Eğitim Kurumları Kurumsal Halkla İlişkiler Müdürü Aycan Tezcan Korkut, simülasyon sınavlarında öğrencileri sınavlara hazırlamayı amaçladıklarını belirterek, “Erkan Koleji Adana Merkez ve Çukurova kampüslerinde gerçekleştirdiğimiz sınavların amacı öğrencilerimizin yaşayabilecekleri durumları ve sorunları göstermek, en önemlisi zaman yönetimini doğru şekilde kontrol edebilmelerine katkıda bulunmaktı. Sınav streslerini de atıp, sınavlara hazırlıklı olmalarına yönelik farklı programları sınava kadar tekrarlayacağız” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Erkanlı, öğrencilerin, LGS, ve, YKS, heyecanı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı