301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
26 Ekim 2021 - Salı 20:40 Bu haber 388 kez okundu
 
Erkanlı küçüklerin ellerinden Atatürk
Erkanlı küçüklerin ellerinden Atatürk
EĞİTİM Haberi


Adana’da Erkan Koleji’nin 1’inci sınıf öğrencileri, el boyama yöntemiyle bez tual üzerine Atatürk posterini resmettiler. Erkanlı küçükler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında açılacak sergide paylaşılmak üzere özel Atatürk posteri çizdiler. Erkan Koleji Adana Merkez Kampüsü’nde resim öğretmeni Ceren Şahiner Kaleağası’nın projesiyle yapılan çalışma, 3 günde tamamlandı.

 

Emeklerini tuale yansıtan ilkokullu öğrenciler, el boyama yöntemiyle sırayla boyama yaparak, resmi tamamladılar. Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Hatipoğlu, Kurumsal İletişim Müdürü Aycan Tezcan Korkut, öğrenciler, sınıf öğretmenleri ve projenin mimarı resim öğretmeni, eşsiz çalışma sonrası toplu fotoğraf çekimiyle anı ölümsüzleştirdiler. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98’inci yıldönümü nedeniyle açılacak sergide de sergilenecek çalışmada emeği geçen öğretmen ve öğrencilerini kutlayan Serdar Hatipoğlu, “Öğrencilerimiz yarınlarımız, dolayısıyla onlara yapılan yatırım ülkemize yapılan yatırımdır.

 

 En iyi teknolojileri öğrencilerimizle buluşturduğumuz Erkan Koleji’nde Atatürkçü düşünce doğrultusunda çağdaş, dünyayı takip eden, özgüveni yüksek, yararlı bireyler yetiştirmek için çok çalışıyoruz. Atatürk’ün resmini tuale el boyamayla yansıtarak yapan, yarınımızın büyükleri öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Erkanlı, küçüklerin, ellerinden, Atatürk,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı