301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
04 Eylül 2022 - Pazar 20:28 Bu haber 253 kez okundu
 
Erdem’den öğrencilere hep destek tam destek
Erdem’den öğrencilere hep destek tam destek
EĞİTİM Haberi


2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) 170 öğrencisinden 101’ini çeşitli üniversitelere gönderen Ceyhan Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (CEGEM) yeni dönem eğitim-öğretime başladı.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in ilk ders zilini çaldığı CEGEM’de, gençler, hiçbir bedel ödemeden geleceğe güvenle hazırlanmanın mutluluğuyla ders başı yaptı.
Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğinin gençlerin ellerinde şekilleneceğinden hareketle CEGEM’e büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Hülya Erdem, gençlere seslendi. Başkan Erdem, “Hiçbir bahaneye yer vermeden, her türlü zorluğa göğüs gererek eğitiminizi en iyi şekilde tamamlayın. Hülya anneniz daima sizlerin yanında olacak. Sorunlarınızı, sıkıntılarınızı gönül rahatlığıyla bana iletebilirsiniz” dedi.
Genç öğrencilere tam destek veren ve onlara anne şefkatiyle yaklaşan Başkan Hülya Erdem, “Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda çalışan gençlerimiz ülkemizin güvenli, çağdaş ve sağlıklı yarınlarına büyük katkı sunacak. Elbette ki bu gençler içerisinde Ceyhanlılarımızın da daha çok olması için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz” diye konuştu.
Gençlerin 2022 YKS’de ücretsiz şekilde üniversiteye hazırlandığı merkezde güzel bir başarı elde edildiğini ifade eden Başkan Erdem, “Yeni dönemde hizmetimizden faydalanan evlatlarımıza ve onları üniversiteye hazırlayan yönetici ve öğretmenlerimize üstün başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Erdem’den, öğrencilere, hep, destek, tam, destek,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı