301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
25 Eylül 2023 - Pazartesi 20:50 Bu haber 248 kez okundu
 
Engelleri sporla aşacağız!
Engelleri sporla aşacağız!
SPOR Haberi


Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet yürüten Adana Gençlik Merkezi’nde,  gönüllü gençlerin kurmuş olduğu Engelleri Sporla Aşıyoruz takımının “Spor Engel Tanımaz” Projesi Tanıtım Programı coşkuyla gerçekleştirildi

 

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet yürüten Adana Gençlik Merkezi’nde,  gönüllü gençlerin kurmuş olduğu Engelleri Sporla Aşıyoruz takımının “Spor Engel Tanımaz” Projesi Tanıtım Programı yoğun bir katılımla gerçekleştirilirken açılış törenine Adana Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Adana Gençlik Hizmetleri Müdür Yardımcısı Mehmet Tosun, Çukurova Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Oldaç, Adana Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Pıtırlı, antrenör ve eğitmenlerle birlikte gönüllü gençler katıldı.

 

PROJENİN HEDEFİ DEPREM SONRASI YENİ YAŞAMA ADAPTASYON

 

Deprem sonrasında ampüte geçirmiş bireylere vücutlarına alışmalarında rehabilitasyon etkinlikleri ile destek olup daha sonrasında bireylere uygun spor eğitimleri ve etkinlikleri düzenleyerek deprem sonrası yeni yaşamlarında yanında olmayı hedefleyen projede Çukurova Üniversitesi adına Doç. Dr. Tülay Özdemir Canbolat, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı adına Fırat Acartekin, Hatay adına Emre Yüksek, Adana Gençlik Merkezi adına Adana Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Pıtırlı paydaş olarak yer alırken, Takım Liderleri Yusuf Alptuğ Pıtırlı, Mehmet Miraç Öntürkler, Yürütme Kurulu Üyeleri ise Kübra Deniz, Ramazan Dertlioğlu, Pınar Adakaner, Savaş Özkan olarak belirlendi.

 

“GENÇLERİMİZLE GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ”

 

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar törende yaptığı konuşmada “ Toplumumuzun her bireyine eşit fırsatlar sunma çabamızın bir parçası olup gençlerimizi sporla, sanatla, eğitimlerimizle geleceğe yatırım yapıyor ve destekliyoruz. Tüm gençlerimizi Gençlik Merkezlerine yönlendirerek geleceklerine katkıda bulunabilir onları hayata hazırlayan eğitimlerimizle daha başarılı olmalarını sağlayabilirsiniz” dedi.

 

“TÜRK GENÇLİĞİ MUTLAKA BAŞARACAK”

 

Törende ev sahibi olarak bir konuşma yapan Adana Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Pıtırlı, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde Adana Gençlik Merkezi’nin her daim sporun ve sporcunun destekçisi olduğunu ifade ederken “Türk Gençliği fırsat verildiğinde ve koşullar sağlandığında sanatta, sporda ve hayatın her alanında başarıyı sağlayacaktır” dedi.

 

6 Şubat depreminde ampüte olan vatandaşların spor ile sosyal hayata entegrasyonlarını kolaylaştırmak amacı ile hazırlanan proje açılışı programında belirlenen spor branşları

 

Okçuluk

Masa Tenisi

Satranç

Dart

belirlenirken spor branşlarının materyalleri spor salonuna istasyonlar şeklinde kurularak, program açılışı sonrası ampute bireylerin istasyonlara yönlendirildikten sonra tüm katılımcılarla hatıra fotoğrafları çekildi.

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Engelleri, sporla, aşacağız!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı