301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
26 Eylül 2021 - Pazar 23:18 Bu haber 251 kez okundu
 
Dt. Alper: “İpi göğüsleyeceğimize inanıyoruz”
Dt. Alper: “İpi göğüsleyeceğimize inanıyoruz”
SİYASET Haberi


İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan A. Adayı Dt. Bülent Alper, “İYİ Parti’nin şu anki oyu yüzde 21. Tabandan gelen bir isimim. Seçim çalışması yapıyorsanız mahallelere inmeniz lazım. Ekip olarak tek başına iktidar olacakmış gibi çalışıyoruz. İpi göğüsleyeceğimize inanıyoruz” dedi.


“GENEL BAŞKANIMIZ MERAL HANIM’LA GURUR DUYUYORUM”

Seyhan Baraj Gölü kenarında Bacardi Birbiçer Restaurant’da basın mensuplarıyla bir araya gelen İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan A. Adayı Dt. Bülent Alper, “İYİ Parti liderimiz sayın Meral Akşener, daha önce de ‘sistemin önünü tıkayacak bir şey yapmam’ demişti. Akşam da bir TV kanalında ‘Cumhurbaşkanlığına talip değilim. Başbakanlık adaylığım var” dedi. Sayın liderimiz Meral Hanıma şahsım adına teşekkür ediyorum. Mevcut iktidarın dengelerini değiştiren İYİ Parti’nin bir neferi olarak gurur duyuyorum. Artık, bunun değişme zamanı gelmiştir ve Millet İttifakı olarak da çok güzel ilerleme kaydetmiştir. Daha iyi olacağından eminim” diye konuştu.

Siyasette değişim yaşanacağını iddia eden Dt. Alper, “Milletimiz için güzel bir gelişme olacaktır. Ben de Yüreğir’de belediye başkan aday adayıyım. Çalışmalarımız devam ediyor. Milletin ayağına giderek gündemi değerlendiriyor, çalışmaları yapıyoruz. Sahada vatandaşlarımız bana güç veriyor, güveniyor, yalnız olmadığımı hissediyorum. İnsanlarımızın, sadece seçim zamanı değil, seçimden önce de sahada olmamız vatandaşlarımızın hoşuna gidiyor” şeklinde konuştu.
Ekip olarak bir çalışmanın içerisinde olduklarına vurgu yapan İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan A. Adayı Dt. Bülent Alper, “Takdir edersiniz ki, erken seçim olmazsa, seçime daha 2 yıl var. Önümüzde bir genel seçim var. Yerel seçimlerin öne alınması biraz da sıkıntılı bir süreç. Genel seçimlerde de ekibimizle beraber sahaya çıkacağız” dedi.
ALPER “ÇÖZÜME TALİBİZ, KOLTUĞA DEĞİL”

İki sene öncesinden seçim çalışmalarına başladıklarını hatırlatan Dt. Alper, “Çalışmalarımıza başlarken genel merkezle de konuştuk. ‘Buyurun sahaya çıkın, partimizin çalışmalarına destek verin’ dediler. Başka aday adayları da çıkacaktır. Başka adaylarla beraber halkımız, partimizin uygun gördüğü kişiye onay verecektir. Bizim erken çıkmamızın sebebi de; sizlerin de bildiğiniz gibi 500 bin nüfuslu bir yerden bahsediyoruz. Nüfusu Anadolu’nun bir çok şehrinden büyük bir ilçeden bahsediyoruz. Herkese ulaşabilmek mümkün değil. Biz bunun gayretindeyiz. Sahada dertlerini öğreniyor, notlar alıyoruz, projelerimizi geliştiriyoruz. Yüreğir’de bir kentsel dönüşüm olsa bile bir çok eksiği var. Şimdi iktidarda olan bir partinin belediyesinden bahsediyoruz. Yapılanları hepiniz görüyorsunuz. Benim söylememe gerek yok. Yani, çözülecek çok sorun var. Biz sorundan korkmuyoruz. Çözüme talibiz, koltuğa değil. Genele de aday değiliz, yerele adayız. Yerelde bir Adana’nın evladı olarak bir isim bırakma derdindeyiz” diye konuştu.

“ATATÜRK’ÜN DEDİĞİ GİBİ”
Belediyeyi yönetmenin tek bir kişinin harcı olmadığını da söyleyen Dt. Alper, İYİ Parti’nin kurucu üyesi olduğunun altını çizdi. Zor bir dönemden geçildiğini de iddia eden Dt. Bülent Alper, “Benim, buradaki amacım İYİ Parti’nin seçime girmesi. Seçime giren İYİ Parti’nin teşkilatları daha da güçlü olur. Birbirini bilir, tanır. Biz, CHP’nin kazandığı bir yerde İYİ Parti olarak talepte bulunmuyoruz. Kazandıkları yerde CHP’nin adayları bizim için muteber adaydır. Yüreğir’de seçime gidilmiş ve kaybedilmiş bir seçimden bahsediyoruz. Anketler olacaktır. Temayül yoklamaları olacaktır. Bu yoklamalardan sonra genel merkezden hangi karar çıkarsa, biz o karara saygılıyız. Millet İttifakı, Türkiye’nin geleceği için ne gerekiyorsa yapacaktır. Atatürk’ün dediği gibi, “Mevzubahis vatansa, gerisi teferruattır” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Dt., Alper:, “İpi, göğüsleyeceğimize, inanıyoruz”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı