301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Mart 2024 - Cuma 01:18 Bu haber 142 kez okundu
 
Dr.Halil Nacar Memur-Sen’in sahur konuğu oldu
Dr.Halil Nacar Memur-Sen’in sahur konuğu oldu
SİYASET Haberi


Adana Memur-Sen’in bu defa konuğu Ak Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr.Halil Nacar oldu. Nacar’ı Sağlık-Sen ve Memur-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, yönetim kurulu üyeleri, doktor arkadaşları ve sağlık çalışanları karşıladı. 50 gün boyunca sahada 120 bin kişiyle buluştuğunu, hiç tanımadığı insanlardan oy istediğini kaydetti. Pandemi ve 6 Şubat depreminde Özel Hastaneler ve Devlet Hastaneleriyle birlikte 35 bin sağlık çalışanıyla başarılı hizmetler verdiklerini söyledi. 3,5 yıldır Adana İl Sağlık Müdürü olarak Sağlık çalışanlarıyla, bir ekip ruhuyla başarılı hizmetler yaptığını sözlerine ekledi. 

Memur-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu ise, her zaman sağlık çalışanları olarak Doktor Halil Nacar’ın yanlarında olduğunu, çözüm odaklı çalıştığını sözlerine ekleyerek, "hoşgeldiniz" diyerek Dr.Halil Nacar’a bir armağan takdim etti.

Nennioğlu; “Cumhur İttifakı Yüreğir Belediye Başkanı Adayı Dr. Halil Nacar’ı Memur-Sen sendika bınasında konuk etti. Memur-Sen'e bağlı şube başkanlarından Hüseyin Aydın, Yadigar Günen, Toçbirsen Şube Başkanı Ahmet Ay Yıldız, Büro Memur-Sen Şube Başkanı Mustafa Mengüt Aycı, Büro Memur-Sen Birnoğlu Şube Başkan Vekili Esef Taşkınlar, Sağlık-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, Doktor Komisyon Üyesi, Genç Memur-Sen Başkanı Yaser Topaloğlu ve kalabalık bir sağlıkçı grubu bir araya geldi. Dr. Halil Nacar burada yapacakları projeleri tek tek anlatarak Memur-Sen üyeleriyle baş başa 3 saat vakit geçirdi. Ve katılan tüm üyelerin gönlünü alarak desteğini kazandı ve Halil Nacar'a destek olmak için söz verdiler. “Nennioğlu; “İnşallah kazanan Yüreğir olacak, inşallah kazanan Adana olacak." diye konuştu. 

Toplantıda Memur-Sen ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, Dr.Halil Nacar’a hediye takdim etti. Bugüne kadar sağlık hizmetlerini sırtında taşıdığını bundan sonra milleti de sırtında taşıyacağını belirtti.

Cumhur İttifakı Adayı Doktor Halil Nacar, Memur-Sen ve Sağlık_Sen Başkanı Bekir Nennioğlu ve sendika temsilcileri karşıladı, sıcak karşılama töreninde aile fotoğrafları çekildi.

Başkan Adayı Dr.Halil Nacar yaptığı konuşmada, mesai arkadaşlarının kendisine destek verdiğini, onlarında sahada çalıştıklarını sözlerine ekledi. Zamanla yarıştıklarını, işini kolaylaştıran bir ekiple sahada olduğunu sözlerine ekledi.

Seçime 3 gün kaldığını, cumartesi akşamı evine giderek, şükür namazı kılacağını; “Allah’ım ben elimden geleni yaptım, gerisi sana kalmış” diyeceğini söyledi.

Ak Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Nacar, 50 gün boyunca yaptığı saha çalışmalarını tek tek gülümseyerek anlattı. Sağlık’tan asla vazgeçmeyeceğini, bu görevini de Yüreğir’de sağlık birimiyle birlikte yürüteceğini altını özenle çizdi.

Yüreğir’de yapacağı hizmetlerini ve projelerini de anlatan Nacar; “Yüreğir Belediyesi'nin doğal adayıyız. Bir Nisan 2024'te başlayacak görevimiz. Bu süreçte yürüttüğümüz kampanya, aynı zamanda beş yılın sonunda, yani önümüzde bir beş yıl var ve daha deneyimli olarak kampanyamızı sürdüreceğiz. Allah nasip ederse insanlara çok yakın bir şekilde biliyorsunuz, iyi ki Yüreğir Belediyesi var, iyi ki Halil Nacar, Yüreğir Belediye Başkanı olmuş dedirteceğiz. Biz saha görevini biliyoruz yani. Sahada nasıl çalışılıyor görevi de biliyoruz. Hepsini yaptığım için Yüreğir Belediye Başkanlığı bir saha görevi, bir makam görevi değil. Mesela il Sağlık Müdürlüğü saha göreviydi. Başhekimlik mesela İl Sağlık Müdürlüğü makam göreviydi. Mesela başhekimlik saha göreviydi. Yani evet. Sağlık Müdürlüğü görevini makamınızdan yapabiliyordunuz ama mesela başhekimlik hastaya yapılması gereken bir görev. Yani polikliniklerde acil serviste, ameliyathanede, yoğun bakımı gezmeniz gerekiyor yani başhekimlikte.

Hakimiyet kurmanız gerekiyor. Saha hakimiyeti. Mesela başhekimin de hasta bakması gereken bir şey. Yani onu da yaptım hani. Bakmam gerekiyor. Ahmet abi müdürlük makamından yapılabiliyor. İnsanları oraya çağırabiliyordu, randevular veriyordunuz. Şimdi belediye başkanlığı da, yani belediye başkanlığı benim gördüğüm sahadan yapılması gereken bir şey. Sokaklarda, mahallelerde yapılması gereken bir şey. İnsana dokunması, insana dokunmak gerekiyormuş. Biz bunu çok kullanıyoruz. Diyorlar ki belediyede insana dokunan hizmet.

Ben bunu burada anlatırım. Diyorum ki insana dokunmak izne tabidir değil mi? Kimse kimseye durduğu yere dokunamaz. İnsana sadece sevdikleri izinsiz dokunabilir. Bir de insana dokunma özgürlüğü bir guruba verilmiş doktorlara, biz insanlara dokunmaya devam edeceğiz.” Diyen Cumhur İttifakı Adayı Dr. Halil Nacar meslektaşlarının ve sağlık çalışanlarının soruları da tek tek sabırla yanıtladı. Sohbet havasında geçti, daha sonra hazırlanan masalara geçerek sahurlarını yaptılar.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Dr.Halil, Nacar, Memur-Sen’in, sahur, konuğu, oldu,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı