301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
24 Şubat 2023 - Cuma 21:57 Bu haber 379 kez okundu
 
Doruk yazdı, ÇÜ.yaptı!
Doruk yazdı, ÇÜ.yaptı!
EĞİTİM Haberi


1992 yılından beri kamu-yararına haberlere imza atan Doruk Gazetesi, Adana’da yine bir ilki başardı. Adana’da sokak canları ve evinde evcil hayvanı olan, veterinerlik fiyatlarının katlanarak arttığını, hastalanan evcil hayvanlarını Ankara ve Konya Üniversite bünyesinde olan veterinerlik hastanesine götürdüklerini kaydetti. Oysa Çukurova Üniversitesi’nin de böyle bir donanıma sahip olduğunu, acilen Hayvan Hastanesi’nin açılarak bu ihtiyaca cevap verilmesi gerektiğini kaydetti. 
Çukurova Üniversitesi’nden gelen haber ise, Ceyhan Veterinerlik Üniversitesi bünyesinde Hayvan Hastanesi’nin hayata geçmesi için çalışmalar başlatıldığı bülteni düştü haber servislerine. 

1992 yılından beri kamu-yararına haberlere imza atan Doruk Gazetesi, Adana’da yine bir ilki başardı. Adana’da sokak canları ve evinde evcil hayvan besleyenlerin, veterinerlik fiyatlarının katlanarak arttığını, hastalanan evcil hayvanlarını Ankara ve Konya Üniversite bünyesinde olan veterinerlik hastanesine götürdüklerini kaydetti. Oysa Çukurova Üniversitesi’nin de böyle bir donanıma sahip olduğunu, acilen Hayvan Hastanesi’nin açılarak bu ihtiyaca cevap verilmeli. Çukurova Üniversitesi’nden gelen haber ise, Ceyhan Veterinerlik Üniversitesi bünyesinde Hayvan Hastanesi’nin hayata geçmesi için çalışmalar başlatıldığı bülteni düştü haber servislerine. 

Doruk Gazetesi yazdı, Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Adana, Osmaniye, Hatay, Mersin ve Niğde şehirlerini kapsayan bölgeye böyle bir hizmetin verileceği haberi düştü haber servislerine.  Bilindiği üzere ocak sayısında Doruk Gazetesi “Bir Dakika Rektör Hanım” manşet haberinde; Sokak canları ülke için tehlikeli deniyor. Alarm veriyor ama yetkililer uyumaya, duymamaya, yemin etmişler. Siz bir kadınsınız daha duyarlı daha merhametli olmanız gerekiyor. Erkeklerden farkınız bu olmalı. 
Bu bölgede 7 milyon insan var.
Çukurova Üniversite’nin Veterinerlik Fakültesi Ceyhan’da, öğrenciler ilk yıl birinci sınıfı orada okuyorlar, diğer yıllar sonraki eğitimlerini ana binada devam ediyorlarmış. Buranın Dekanı da Mehmet Çelik beymiş.

ÖRNEK
İstanbul, Ankara ve Konya Üniversiteleri Veterinerlik Fakültesinin yanında Hayvan Hastanesi de var. Ben köpeklerim rahatsızlandığında son çare olarak Ankara’ya götürmek zorunda kaldım.
İşte size öneri, işte size istihdam, işte size gelir! 
Lütfen kısa sürede bu hastaneyi bünyenizde harekete geçirin ve duyurusunu yapın, bu bölgenin acil bir pet hastanesine ihtiyacı var. Bizde komşu illere gitmeyelim, fiyatları da lütfen Ankara Dışkapı Veterinerlik Fakültesi ayarında olsun. Dişçilik Fakültesi gibi, fiyatlar uçmasın.”
Bu hastanenin acilen vakit geçirilmeden açılmasını dört gözle bekliyoruz.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Doruk, yazdı,, ÇÜ.yaptı!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı