301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
12 Mart 2023 - Pazar 14:51 Bu haber 290 kez okundu
 
Doğanın Yenilenmesine Destek OL!
Doğanın Yenilenmesine Destek OL!
AKTUALİTE Haberi


Klasik mobilya Sektöründe Türkiye’nin lider markası Asortie Mobilya, baharın gelmesi ile yeniden canlanan doğaya destek ol projesi başlatıyor.

Dünyanın dört bir yanına klasik ve luxury mobilya ihracatı yapan; teknolojiye olan yatırımları, üst düzey ürün kalitesi ve satış sonrası hizmet ağları ile farkını her zaman ortaya koyan Asortie Mobilya'nın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat, çevreye olan duyarlılığını bir kez daha gösterdi. İş dünyasındaki başarıları ve sportif yaşam tarzı ile dikkat çeken Murat Erat çok yönlü kişiliği ile tanınan bir isim. İş yoğunluğundan ve yurt dışı seyahatlerinden fırsat bulduğu her anda şehrin gürültüsünden uzak, doğal ortamlarda vakit geçiren ve bu şekilde stres atarak enerji depoladığını söyleyen Murat Erat, son dönemde yaşanan iklim krizine ve beraberinde gelen yangın, sel gibi doğal felaketlere dikkat çekmek adına önemli bir sosyal sorumluluk çalışmasına daha imza attı.

‘Doğa, Gelecek Nesillere Devredeceğimiz En Kıymetli Emanettir'

“Doğanın Yenilenmesine Yardımcı OL!” mottosu ile Sarıyer’de bulunan ormanlık alanda çevre temizliği yapan Murat Erat, etrafa bırakılan atıkları topladı. Toplanan atıkların bir kısmını çevrede bulunan geri dönüşüm kutularına bırakan Asortie ekibi günün sonunda ‘Doğa, Gelecek Nesillere Devredeceğimiz En Kıymetli Emanettir' yazılı bir pankart açarak doğa ile iç içe sürdürülebilir bir yaşamın önemine vurgu yaptı.

Özellikle kuraklık, su azalması gibi doğanın olumsuz süreçlerine karşın toprağımızı ve yaşadığımız çevreyi temizleyerek bir nebzede olsun doğaya katkıda bulunmak istediklerini belirten Erat, Doğadan aldığımız hava su toprak sayesinde hayatta kalıyorsak, bize verilen bu kıymetli emanetlere saygılı davranmalı ve sevgi dolu tertemiz bir dünyada yaşamak için hep birlikte duyarlı davranmalıyız’’ dedi

Sahipsiz Hayvanları Da Unutmadılar

Hayvanlar konusundaki duyarlılığı ile de tanınan iş insanı Murat Erat, sık sık sokak hayvanlarının barınma ve beslenme ihtiyaçlarını karşılıyor. Barınaklara yardımlarda bulunan ve sokakta yaşayan hayvanların sahiplendirilmesi konusunda da çalışmalar

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Doğanın, Yenilenmesine, Destek, OL!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı