301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
18 Ekim 2021 - Pazartesi 17:29 Bu haber 343 kez okundu
 
Doğa Tutkunlarının mekanı Düşler Alemi Sosyal Tesisleri
Doğa Tutkunlarının mekanı Düşler Alemi Sosyal Tesisleri
KÜLTÜR SANAT Haberi


Mersinli doğa tutkunları Kozan Belediyesi Düşler Alemi Sosyal tesislerinde doğa ile baş başa kamp yaparak hafta sonu tatillerini geçirdi.

Mersin Yunus Emre İşitme Engelliler İlk-Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri Kozan Belediyesi Düşler Alemi Sosyal Tesislerinde kamp kurdu.Yeşil ve Kozan barajı manzarası ve Çam ağaçları altında  çadırlar kuran doğa tutkunları, Kozan’ın doğasına hayran kaldıklarını söylediler.

Kamp için bölgeye gelen öğretmen Hakkı Yavuz “Adana’daki arkadaşım Sırrı Yavuz eğitimcimizin tavsiyesi üzerine buraya geldik. Haftada bir günümüzü doğada geçirmeyi seviyoruz. Başkalarına da tavsiye edeceğiz. 7 çadır ile 14 doğa tutkunu olarak buradayız. Kullandığımız doğayı temiz tutmalı ve korumalıyız. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan  ve misafirperver ekibine teşekkür ediyoruz. Herkese burayı tavsiye edeceğiz” dedi.  

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Doğa, Tutkunlarının, mekanı, Düşler, Alemi, Sosyal, Tesisleri,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı