301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
13 Eylül 2022 - Salı 23:05 Bu haber 446 kez okundu
 
DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu’ndan Adana Tabip Odasına ziyaret
DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu’ndan Adana Tabip Odasına ziyaret
AKTUALİTE Haberi


Altın Koza Fim Festivali’nde ödül vermek ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Adanaya gelen DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Adana Tabip Odasını ziyaret ederek istişarede bulundu.

 

ÇERKEZOĞLU, “TÜRKİYE SORUNLARININ AĞIRLAŞTIĞI BİR DÖNEMİ YAŞIYORUZ”

TTB’nin DİSK’in kadim dost örgütü olduğunu söyleyen DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Tabip Odası’nda yaptığı açıklamada Türkiye sorunlarının ağırlaştığı bir dönemi yaşadıklarını belirterek “Özellikle emeği ile geçinen işçi sınıfı açısından zorlu bir dönem. Sağlık çalışanlarından fabrikalardaki işçi sınıfına, ücretiyle, emeği ile geçinen herkes açısından yaşam koşullarının zorlaştığı bir dönemi yaşıyoruz. Nedenlerini hepimiz biliyoruz. Türkiye’yi bu karanlık süreçten çıkartacak gücünde ortak mücadelemiz olduğunu biliyoruz. Bu nedenle ülkemize, emeğimizi, mesleğimize sahip çıkmak için omuz omuza mücadeleye devam etmeliyiz.” dedi.

 

UZM. DR. MENTEŞ, “ÜLKEMİZİ DAHA YAŞANILABİLİR HALE GETİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ”

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu’nun 12 Eylül’de kendilerini ziyaret etmelerini çok anlamlı bulduklarını ifade eden Adana Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Selahattin Menteş, “12 Eylül faşist darbesinin 42. Yıldönümündeyiz. O dönem de hem TTB hem de DİSK faaliyetleri durdurulmuştu. Biz mücadele anlamında ortak iki örgütüz. Bu anlamda Arzu Başkanımızla hem geçmişimizi hemde geleceğimizi değerlendiriyoruz. Son 20 yılda hekimler ve sağlık emekçileri çok fazla değersizleştirildi. Her geçen gün özlük ve ekonomik kayıplar yaşandı. 2021 yılında 1405 hekim maalesef yurtdışına gitti. Temmuz ayı rakamlarına bakıldığında 1500’e ulaşmış durumda. TTB ve DİSK ile ortak mücadeleye devam ederek yaşadığımız bu ülkeyi daha demokratik daha yaşanılabilir bir ülke haline getirmeye çalışacağız.” diye konuştu.

 

Ziyarette TTB 2. Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten, Adana Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, hekimler ve DİSK Çukurova Bölge Temsilcisi Hüseyin Yaşar Gündoğdu hazır bulundu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: DİSK, Genel, Başkanı, Arzu, Çerkezoğlu’ndan, Adana, Tabip, Odasına, ziyaret,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı