301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
30 Ağustos 2021 - Pazartesi 20:26 Bu haber 550 kez okundu
 
DEVECİLER 30 AĞUSTOS ZAFERİ’Nİ DEVECİ ŞENLİĞİ İLE TAÇLANDIRDI.
DEVECİLER 30 AĞUSTOS ZAFERİ’Nİ DEVECİ ŞENLİĞİ İLE TAÇLANDIRDI.
SPOR Haberi


Adana Devecileri, Ceyhan Sirkeli Köyü Çalıcıoğlu Çiftliğinde binlerce Devecinin katılımıyla 30 Ağustos Zaferi’nin 99. Yılında Deveci Şenliğinde bir araya gelerek taçlandırdı.

 

Etkinlik aydınlık, çağdaş ve onurlu bir ülkenin sahiplenicileri olarak 30 Ağustos Zafer Bayramını ülkemize yaşatan Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarına için saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı Yönetim Kurulu adına Emin İncesoy, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

 

Başta İstiklal Savaşımızın önderi ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu ebedi muhafızları, tüm kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi sevgi, saygı, minnet ve rahmetle, gazilerimizi de aynı şekilde şükranla anıyoruz.

 

Bu düşünce ve duygularla, üstün bir vazife anlayışıyla vatanımızın savunmasına hizmet eden, Atatürk'ün Yurtta Barış, Cihanda Barış ilkesi doğrultusunda dünya çapında da bölgesel ve küresel barışın tesisine katkıda bulunan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve sizlerin 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi

 

Bugün Buraya bu denli yoğun katılımın olması bizlere ayrı bir güç ve kuvvet verdi. Üstlenmiş olduğumuz bu görevi başarıyla yürüteceğimize olan inancımızı arttırdı. Anladık ki yolu doğru olanın yükü ağır olmazmış.

 

Değerli misafirler; derneklerin düzenlemiş olduğu bu tarz etkinliklerin amacı dostlukları pekiştirmek sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak ve gurbette ki üyelerini buluşturmaktır. Bununla birlikte asıl üstlendiği misyonu kültürünü korumak olmalıdır. Çünkü bizim kültürümüzde dostluk var, dayanışma var ve kardeşlik vardır.

 

Buradan bu süreçte maddi ve manevi desteklerini bizden esirgemeyen siz değerli üyelerimize, gönülleri burada olup gelemeyen dostlarımıza, özellikle bugün burada toplanmamıza vesile olan ÇALICIOĞLU AİLESİNE, kurucu başkan Esef AKKÖSE’ye Onursal Başkanımız Cumali İNCESOY’a Dernek başkanımız Faruk İNCESOY ve Yönetim Kuruluna, bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimize ve de hayır dualarını bizden eksik etmeyen değerli büyüklerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.

 

Adana Devecileri olarak 30 Ağustos Zaferin 100. Yılında daha Coşkulu bir kutlamayla yine bir arada olma umuduyla tekrar ZAFER bayramınızı kutluyorum.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: DEVECİLER, 30, AĞUSTOS, ZAFERİ’Nİ, DEVECİ, ŞENLİĞİ, İLE, TAÇLANDIRDI.,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı