301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
10 Ekim 2022 - Pazartesi 22:22 Bu haber 293 kez okundu
 
Deveci Gençlik Spor "GÜMBÜR GÜMBÜR"
Deveci Gençlik Spor "GÜMBÜR GÜMBÜR"
SPOR Haberi


Adana 1. Amatör Küme 3. Haftasında futbol kalitesi adeta tavan yaptı.

Adana 1. Amatör Kümede mücadele eden Deveci Gençlik Spor,  1. AMATÖR LİG B Grupta haftanın sonucu merakla beklenen maçta lideri averajla takip eden Deveci Gençlik Spor ile Sarıçam Buruk Spor karşı karşıya geldi. 


Müthiş bir mücadeleye sahne olan karşılaşma Deveci Gençlik ile Sarıçam Buruk arasında geçti. Deveci Gençlik Spor, güçlü rakibi Sarıçam Buruk sporu 1 farkla geçerek maçı 2-1 Deveci Gençlik Spor kazandı.


Ligde oynadığı tüm maçları kazanan Deveci Gençlik Spor Genel Kaptanı Yavuz Selim Çalıcıoğlu, galibiyet serisine bir yenisini eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.


Başkan Faruk İncesoy, 3 haftadır başarılı oyun sergileyip kazandıklarını belirtip, galibiyeti Adana Devecilerine ve Onursal Başkan CUMALİ İNCESOY’a hediye etti ve galibiyetten dolayı teknik kadro ve futbolcularını tebrik etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Deveci, Gençlik, Spor, "GÜMBÜR, GÜMBÜR",
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı