301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
25 Ağustos 2021 - Çarşamba 22:12 Bu haber 529 kez okundu
 
DEVA PARTİSİ CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞI 1. İSTİŞARE TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
DEVA PARTİSİ CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞI 1. İSTİŞARE TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
SİYASET Haberi


DEVA Partisi Ceyhan İlçe Başkanlığınca düzenlenen ‘’1. Olağan İstişare Toplantısı’’, DEVA Partisi Adana İl Yönetimi, İlçe Başkanları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, DEVA Partisi Mahalle Başkanları ve İl Delegelerinin katılımlarıyla Ceyhan Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

DEVA Partisi Ceyhan İlçe Başkanlığı 1. İstişare Toplantısı’nda, Ceyhan İlçe Başkanı Mehmet Çakır konuşmalarına, ‘’Bu sıcak hava şartlarına rağmen, bu salonda bizlerle istişare etmeye gelen, fikir beyan etmeye gelen, elini taşın altına koyan bütün DEVA üyelerime teşekkür ederek başlamak istiyorum. DEVA Partisi Ceyhan teşkilatını hiçbir zaman yalnız bırakmayan çok değerli İl Başkanımız Sadullah Kısacık’ta burada sizlerin sıkıntılarını dinlemek üzere yine yanımızdadır. Hamdolsun ki, biz Ceyhan’da bir aile ortamı oluşturduk, bu aile gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Teşkilatımız her gün her saat sahada, vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edecektir.’’ diyerek başladı

Mehmet Çakır konuşmalarına son verirken, ‘’Sözü fazla uzatmayayım. Sayın İl Başkanım, Ceyhan emin ellerde, doğru bildiklerimizi Ceyhan’ın her köşesinde anlatıyoruz. İnşallah güzel Ceyhan’ımızı Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’a hediye edeceğiz!’’ ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık konuşmalarını yapmak için kürsüye çıktığında, ‘Siyasette uzun yıllardır, halkımıza hizmet etmek için mücadele veren bir kardeşiniz olarak, bugün burada çok heyecanlı olduğumu belirtmek isterim. Daha önce böyle buluşmalara, böyle toplantılara çok katıldık. DEVA Partisi İl Başkanı olarak ilk defa bir ilçemizin İstişare Toplantısı’nı düzenliyoruz. Bu heyecan ve mutluluğu bize yaşatan Ceyhan İlçe Başkanımız Mehmet Çakır ve Ceyhan teşkilatımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Adana olarak nasıl diğer ilçelerimizin arkasındaysak, Ceyhan’ımızın sonuna kadar dimdik arkasındayız! Sizlere güveniyoruz, Ceyhan’da başarı artık kaçınılmaz olmuştur!’’ diyerek sözlerine başladı.

Türkiye’de siyasette yeni bir duruşa ve yeni bir söyleme ihtiyaç duyulduğu dönemde Sayın Ali Babacan’ın ve kurduğu Deva Partisinin Türk Milletine umut olduğunu dile getiren Kısacık, “ şu anda Deva Partisinin Türkiye genelinde yaklaşık 50000 üyesi var, teşkilatlarımızın kongrelerini tamamlamaları ile birlikte bir kaç ay içinde 100.000 üyeyi buluruz. Sayın Genel Başkanımız başkanlığında kurulan Deva Partisi yaklaşık bir yaşında olmasına rağmen yüz bin kişi Sayın genel Başkanımız Ali Babacan önderliğinde bizlerle yol yürümeye başlamıştır. Bu Türkiye siyaseti için önemli bir başlangıçtır” dedi.

İl Başkanı Sadullah Kısacık sözlerine, ‘‘İstişarenin ne anlama geldiğini çok iyi biliyoruz. Bazıları istişare kelimesinin içini boşalttıysa da biz her zaman şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkelerine sadık kalacağız. Söz sizde, söz Ceyhan’da’’ ifadelerini kullanarak son verdi.

Programın son bölümünde;

DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, Ceyhan Mahalle Başkanları’na ve İl Delegelerine sertifikalarını takdim etti. Sertifikalar takdim edildikten sonra, katılımcıların sorularına cevaplar verip, çözüm önerilerini dikkate aldılar.

 

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: DEVA, PARTİSİ, CEYHAN, İLÇE, BAŞKANLIĞI, 1., İSTİŞARE, TOPLANTISINI, GERÇEKLEŞTİRDİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı