301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Aralık 2023 - Perşembe 12:03 Bu haber 199 kez okundu
 
DESTEK AKAY’DAN BAŞARI SPORCULARDAN
DESTEK AKAY’DAN BAŞARI SPORCULARDAN
SPOR Haberi


Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, başaırılı sporcuların Türk sporuna kazandırılması anlamında göreve geldikleri ilk günden itibaren desteklerini esirgemediklerini bu desteklerinin karşılığının da başarı olarak dönmesinin kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi.

 

 

 

KUPA VE MADALYALARINI BAŞKAN AKAY’A ARMAĞAN ETTİLER

 

Denizli’de yapılan Kulüplerarası Halk Oyunları Türkiye şampiyonası’nda üçüncü olan Seyhan Belediyespor Kulübü Halk Oyunları Yıldız takımı ve Romanya’da gerçekleşen Gençler U-23 Avrupa Şampiyonası’nda ikincilik, Büyükler kategorisinde Avrupa üçüncülüğü, Ankara’da gerçekleşen şampiyonada Büyükler Türkiye birinciliği ve Belediyeler arası Türkiye şampiyonu olma başarısı gösteren Seyhan Belediyespor Kulübü sporcusu milli halter Sara Yenigün Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı ziyaret edip desteklerinden dolayı teşekkür edip kupa ve madalyalarını armağan ettiler.

 

 

 

BAŞARILAR BİZLERİ MUTLU EDİYOR

 

Cumhuriyetin 100.Yılında elde edilen başarılardan dolayı Halk oyunları yıldız takımını ve Milli sporcu  Sara Yenigünü kutlayıp başarılarının devamını  dileyen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Yaşamımızda her şeyin birbirini tamamlaması  lazım. Ekonomi ile birlikte sanat, kültür ve sporun birlikte olması gerçek uygarlık ölçüsü olarak karşımızda duruyor. Halk oyunları da bunun bir parçası. Cumhuriyetimizin 100.yılında kadınlarımızın elde ettiği başarılar bizleri daha çok sevindirmiştir. Umuyorum ki, bu başarılar daha fazla yaygınlaşır. Bu anlamda her zaman olduğu gibi desteğimiz artarak devam edecek ” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , DESTEK, AKAY’DAN, BAŞARI, SPORCULARDAN,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı