301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
04 Eylül 2021 - Cumartesi 21:52 Bu haber 313 kez okundu
 
Dardağan: Spor ulusal bir harekettir
Dardağan: Spor ulusal bir harekettir
SPOR Haberi


Atlas Tigers Kadın Basketbol Spor Kulübü, 2021- 2022 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de yer alacak.

Atlas Tigers BAL' a katılacak 

Atlas Tigers Kadın Basketbol Spor Kulübü Başkanı Ahmet Dardağan, Gençlik İl Spor Müdürü Muzaffer Çintımar'ı ziyaret etti. 
Kulübünün 2021- 2022 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de yer alması için başvurularını gerçekleştirdiklerini söyleyen Dardağan, " Sezonunun hepimize hayırlı olmasını dilerim. Biliyorsunuz yaklaşık 2 senedir pandemiyle mücadele ediyoruz, bu durum oyuncularımızı da bizleri de yıprattı. Pandeminin de olmadığı ve sadece basketbolun konuşulduğu bir sezon olmasını diliyorum."dedi.


"GENÇLERİN SPORLA UĞRAŞMALARINI İSTİYORUZ" 

Atlas Tigers Kadın Basketbol Spor Kulübü Başkanı Ahmet Dardağan, sporu ulusal bir hareket olarak düşündüklerini söyleyerek konuşmasına şöyle devam etti: " Her çeşit spor faaliyetini Türk gençlerinin milli terbiyesinin ana unsurlarından sayan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, gibi bizler de genç kadınlarımızın sporla uğraşmalarını istiyoruz. "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim.” sözlerini dile getirerek, sporcularımızın bu ilkeler ışığında, nasıl bir insan olması gerektiğini anlatıyoruz. "

Tüm takımlara sağlıklı ve başarılı bir sezon dileyen Dardağan, "Takımımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, önümüzdeki maçlarda başarılar diliyoruz."dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Dardağan:, Spor, ulusal, bir, harekettir,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı