301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
09 Nisan 2024 - Salı 23:11 Bu haber 91 kez okundu
 
"Daha güzel günlerde, nice bayramlar kutlayacağız"
"Daha güzel günlerde, nice bayramlar kutlayacağız"
SİYASET Haberi


CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, herkesin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

ADANA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, herkesin Ramazan Bayramı'nı kutladı, daha güzel yarınlarda nice bayramlara erişme dileğini paylaştı. Barış, refah, sağlık, mutluluk ve huzur temennisini dile getiren Barut, "Daha güzel yarınlarda nice bayramlara erişmek dileğiyle Ramazan Bayramımız kutlu olsun" dedi.

 

"HALKIN UMUDU YEŞERDİ"

 

AKP iktidarının uyguladığı yanlış politikalar sonucu ekonominin adeta çöktüğünü, fahiş zamlar ve geçim sıkıntısı nedeniyle halkın perişan edildiğini anlatan Barut, "Açlık, yoksulluk, sefalet ve zam düzeni ocaklarımızı söndürürken çözüm üretmesi gerekenler sorunları büyüttü. Her şeye rağmen yerel seçim sonuçları geleceğe dair halkımızın umudunu yeşertti, yaşanabilir günlere olan inancımızı büyüttü. Bu kutsal Ramazan ayı boyunca yaptığımız ibadetleri, tuttuğumuz oruçlarımızı ve dualarımızı Allah kabul etsin" diye konuştu.

 

"BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN"

 

Zor günler geçiren ve dara düşürülen halkın, yaşattığı sorunlar nedeniyle AKP iktidarına sandıkta gereken cevabı verdiğini bildiren CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, şunları ifade etti:

"Biz biliyor ve inanıyoruz ki, halkımızın desteğiyle yerelde başlayan değişim sürecini genel iktidarla taçlandıracağız. İşte o vakit çözüm projelerimizle insanca yaşam için dertlere derman olacağız. Elbette bu karanlık ve zalim dönem bitecek, sorunlar mutlaka çözülecek. Hep ifade ettiğimiz gibi, şimdi belediyelerimizin de büyük gayretiyle, halkımızın da desteğiyle büyüyen mücadelemiz sonucu 'daha yaşanabilir bir Türkiye'ye kavuşacağız. Karanlık günleri geride bırakıp huzur ve hoşgörü ikliminde refah dolu yarınlara ulaşacağız. Bu duygularla Ramazan Bayramımızı kutluyoruz. Herkese iyi bayramlar diliyorum."

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: "Daha, güzel, günlerde,, nice, bayramlar, kutlayacağız",
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı