301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
04 Ocak 2022 - Salı 21:41 Bu haber 228 kez okundu
 
Dağlı; Adana'nın kurtuluşu bağımsızlık ruhumuzun göstergesidir 5 Ocak
Dağlı; Adana'nın kurtuluşu bağımsızlık ruhumuzun göstergesidir 5 Ocak
SİYASET Haberi


AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, 5 Ocak Adana’nın kurtuluş yıl dönümü mesajında “Adana’nın bağımsızlık mücadelesi kahramanlıklarla dolu olmasının yanında aziz milletimize de istiklal rotası olmuştur” dedi

Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Adana’da verilen bağımsızlık mücadelesinin Türkiye’nin bağımsızlığı için temel oluşturduğunu söyledi. Kurtuluş Savaşı için Adana’nın güney cephesinde en hayati bölgelerden biri olduğunu belirten Dağlı, “Adana’nın bağımsızlık mücadelesi kahramanlıklarla dolu olmasının yanında aziz milletimize de istiklal rotası olmuştur. Adanalıların her türlü olumsuzluğa rağmen verdiği bağımsızlık mücadelesi millet olarak birlik - beraberlik ruhumuzun da göstergesidir” dedi. Dağlı, “Kurtuluş mücadelemizin kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk, bağımsızlık aşığı Adanalı’ya bakıp ‘Bende bu vekayiin ilk hiss-i teşebbüsü, bu memlekette bu güzel Adana’da doğmuştur’ diyerek, şehrimizin güzelliğini, ecdadımızın onurlu duruşunu ifade etmiştir” dedi.

Milletvekili Tamer Dağlı “Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100 yılı vesilesiyle Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve saygıyla yâd ediyor, tüm hemşerilerimizin 5 Ocak gurur ve Kurtuluş Günü’nü gönülden kutluyorum. Nice yüz yıllara…” diye konuştu. 

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Dağlı;, Adana'nın, kurtuluşu, bağımsızlık, ruhumuzun, göstergesidir, 5, Ocak,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı