301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
24 Ekim 2022 - Pazartesi 22:00 Bu haber 403 kez okundu
 
D-400 CUP BAŞLIYOR; “+1 SİZİNLEYİZ” SLOGANIYLA D-400 CUP BAŞLIYOR
D-400 CUP BAŞLIYOR; “+1 SİZİNLEYİZ” SLOGANIYLA D-400 CUP BAŞLIYOR
SPOR Haberi


CUMHURİYET BAYRAMI’NIN 99 YILINDA D-400 CUP BAŞLIYOR

Adana’da D-400 karayolu üzerinde bulunan fabrikalar tarafından, sporun özellikle futbolun birleştirici yönlerini ön planda tutarak, sanayiciler ile çalışanların buluşmasını, kaynaşmasını ve motivasyonlarını sağlamak amacıyla bu yıl ilk kez düzenlenecek olan D-400 Cup Futbol Turnuvası, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99 yılında başlıyor.

Sporun birleştirici ve bütünleştirici yönleri ön planda tutularak gerçekleştirilecek olan turnuvaya bu yıl 1 grupta 6 takım katılacağını belirten D-400 Cup Futbol Turnuvası Yetkilisi Koray Koca, “Geleneksel hale getireceğimiz D-400 Cup Futbol Turnuvası’nı bu yıl ilk kez gerçekleştireceğiz. Firmalardaki çalışanlar arasında birlik ve beraberlik ile firmalar arası kaynaşmayı sağlamak, çalışma motivasyonunu arttırmak amacıyla düzenlediğimiz turnuvamız da ayrıca +1 Sizinleyiz sloganıyla Türkiye Down Sendromlular Derneği ile iş birliğinde Down Sendromluların eğitimlerine katkıda bulunağız. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99 yılında başlayacak etkinliğe tüm spor severlerimiz davetlidir.” dedi.

Sanayiciler ve çalışanların yanı sıra ailelerin de katılımıyla heyecan ve eğlence dolu bir hafta sonu geçirecekleri turnuva Yavuzlar Mahallesi’ndeki Simerenya Spor Tesisleri’nde, cumartesi günleri gerçekleştirilecek.

Turnuvanın ilk haftasında karşılaşacak olan takımlar:

KIVANÇ TEKSTİL - SUNAR ŞİRKETLER GRUBU

SASA POLYESTER – TEMSA

AK YEM -  HAK PLASTİK

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: D-400, CUP, BAŞLIYOR;, “+1, SİZİNLEYİZ”, SLOGANIYLA, D-400, CUP, BAŞLIYOR,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı