301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
07 Aralık 2023 - Perşembe 22:57 Bu haber 222 kez okundu
 
CUMHURİYET’İN 100. YIL ANISINA ESKİ MİLLİ YÜZÜCÜ VE SUTOPUCULAR BİR ARAYA GELDİ
CUMHURİYET’İN 100. YIL ANISINA ESKİ MİLLİ YÜZÜCÜ VE SUTOPUCULAR BİR ARAYA GELDİ
SPOR Haberi


FEDERASYONU’NUN ESKİ BAŞKANI TOYGARLI: “BULUŞMALARI GELENEKSEL HALE GETİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Türkiye genelinde eski milli ve rekortmen yüzücüler ile sutopu oyuncuları, Cumhuriyet’in 100. Yıl anısına İstanbul’da bir araya gelerek hasret giderdi.

Organizasyon Komitesi üyeleri eski Federasyon Başkanı Dr. Haluk Toygarlı ile efsane Yüzme İhtisas Kulübü’nün milli sutopu oyuncusu Ali Uçansu, Türkiye genelinde eski federasyon başkan ve yöneticileri, milli sutopuculara ulaşarak etkinliğe davet ettiklerini, bunu geleneksel hale getireceklerini söylediler.

Tüm katılımcılara beyaz tişört dağıtıldı. Ayrıca ENKA Tesisleri’nde eski sporcular gösteri maçı yaptılar. Eski Sutopu Federasyonu Başkanı Vedat Akgül’ün Oteli’nde gerçekleşen gala yemeğinde tüm katılımcılar gönüllerince eğlendi.

Etkinliklere eski milli yüzücü ve Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen olmak üzere 300 kadar sporcu katıldı. Adana’dan etkinliğe Manş Denizi’i 9 saat 2 dakika rekor ile geçen ve Adana Demirspor YENİLMEZ ARMADA takımında ağabeyi rahmetli Mustafa Acet ile birlikte mayo giyen Erdal Acet, Milli sutopu oyuncuları Cemil Şahbaz, Zafar Çakırgil, Cabbar Yuva ile Dr. Serdar Aydın katıldı.

Adana Demirspor ve Galatasaray’ın, milli takımın eski sutopu kalecisi Fahri Yılmaz, Adanalı hemşehrilerini yalnız bırakmayarak hasret giderdi.   

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: CUMHURİYET’İN, 100., YIL, ANISINA, ESKİ, MİLLİ, YÜZÜCÜ, VE, SUTOPUCULAR, BİR, ARAYA, GELDİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı