301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
13 Kasım 2023 - Pazartesi 21:59 Bu haber 243 kez okundu
 
Cumhuriyet’e Nefes oldular!
Cumhuriyet’e Nefes oldular!
SPOR Haberi


Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi, bir farkındalığa daha imza attı.

FİDAN DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRDİLER

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanlığı projesi kapsamında 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla bir farkındalığa daha imza atarak gönüllü gençlerle birlikte Geleceğe Nefes Cumhuriyet’e Nefes olmak adına fidan dikimi gerçekleştirdi.

100. YILA YÜZLERCE FİDAN

Adana Gençlik Merkezi, Cumhuriyet’in 100. Yaşını gelecek yüz yıllara taşımak için Cumhuriyet’in emanetçisi gönüllü gençlerle fidan dikim programı gerçekleştirdi. Programa Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Hizmet Müdürü Mehmet Tosun, Adana Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Pıtırlı, liderler ve gönüllü gençler katılım sağlarken etkinlik vatandaşın da takdirini topladı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Cumhuriyet’e, Nefes, oldular!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı