301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
31 Ekim 2022 - Pazartesi 22:21 Bu haber 270 kez okundu
 
CUMHURİYET BAYRAMI ÇUKUROVA’DA BİR BAŞKA KUTLANDI…
CUMHURİYET BAYRAMI ÇUKUROVA’DA BİR BAŞKA KUTLANDI…
SPOR Haberi


Çukurova Belediyesi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Cumhuriyetin Kuruluşunun 99. Yılı nedeniyle, bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Sporun Gülen Yüzü Cumhuriyet Bisiklet Festivali” etkinliğine bu senede katılım oldukça yüksek oldu. Şenlik havasında geçen ve belediye Bahçesinde kurulan kamp çadırları ile kamp ateşlerinin yandığı geceyle başlayan kutlamalara kadın, erkek, çocuk, genç, yaşlı her yaştan cumhuriyet sevdalısı bir araya geldi. Belediye Başkanı Soner Çetin, alanda toplanan ve kamp ateşi etrafında şarkılar ve marşlar söyleyen vatandaşlara eşlik ederek, türküler söyledi… Pazar günüde devam eden etkinlikte, bisikletleriyle katılan yüzlerce vatandaş ve sporcu, bu kez pedallarını marşlar eşliğinde Cumhuriyet için çevirerek bayraklarla şehir turu yaptı.

Çukurova Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Gülen Yüzler Bisiklet Festivali yoğun katılımla gerçekleştirildi. Adana Bisiklet Topluluğu Spor Kulübü, Abdosd ve Doğa Koleji Spor Kulübü’nün sporcuları ile yüzlerce Çukurovalı vatandaşın katıldığı etkinlik 2 gün sürdü. Kadınlarında büyük ilgi gösterdiği ve her yaştan Cumhuriyet sevdalısının katıldığı kutlamalar, Çukurova Belediyesi’nin bahçesinde kurulan kamp çadırları ve kamp ateşleriyle başladı. Alanda toplanan ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlayan vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Soner Çetin, “En büyük bayramımız kutlu Olsun” diyerek, Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünde, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan yegane gücümüzün Cumhuriyetçi anlayış olduğunu ve bu nedenle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının her yıl öneminin daha da değerlendiğini söyledi. Kamp ateşi etrafında toplanan sporcular ve Cumhuriyet kutlamalarına katılan vatandaşlarla bir araya gelen başkan Soner Çetin, burada söylediği türkülerle geceyi adeta ısıttı. Başkanın söylediği marşlara ve şarkılara eşlik eden vatandaşlar renkli görüntüler oluşturdu.
 

CUMHURİYET İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

Cumhuriyet kutlamaları Pazar günü de tüm heyecanıyla devam etti. Kadın, erkek, çocuk ve yaşlı demeden her yaştan 700 bisikletsever, Cumhuriyet için pedallara bastı. Önemli olan Cumhuriyetimizin ölümsüzlüğüdür ve Ata’mızdan bize olan armağandır diyen Çukurovalılar, büyük küçük demeden her türlü bisikletleriyle alanda yerlerini aldılar. Çukurova Belediyesi önünden başlayan etkinlikte bisikletçiler, konvoy eşliğinde Türkmenbaşı Bulvarı ve Turgut Özal Bulvarı güzergahını takip ederek Alparslan Türkeş ile İsmet Atlı Bulvarlarını kullanarak ve Huzurevleri Mahallesi’ne geçerek yeniden Çukurova Belediyesi önüne geldiler. Çevredeki vatandaşlarda balkonlarından bayraklar sallayarak Gülen Yüzler Bisiklet Festivali’ndeki bisiklet turu etkinliğine destek verdi. Gün boyu Cumhuriyet coşkusu Çukurova Belediyesi bahçesinde devam etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: CUMHURİYET, BAYRAMI, ÇUKUROVA’DA, BİR, BAŞKA, KUTLANDI…,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı