301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
12 Eylül 2021 - Pazar 22:52 Bu haber 259 kez okundu
 
ÇULHAOĞLU:MİLLET GİTTİKÇE FAKİRLEŞİYOR
ÇULHAOĞLU:MİLLET GİTTİKÇE FAKİRLEŞİYOR
SİYASET Haberi


 İyi Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu İktidar ekonomide 10 yıl öncesinden daha geride dedi.

İktidarın Ekonomiye dair 2022-2024 dönemini kapsayan Orta Vadeli Programı onaylanarak Resmi Gazetede yayımlandı.

Ak Partinin 2011 yılında açıkladığı “Ekonomide 2023 hedefleri” 10 yılda tamamen alt üst oldu. İktidarın 2011 yılında açıkladığı 2 trilyon dolar milli gelir hedefi, 10 yıl sonra 925 milyar dolara geriledi. Milli gelir hedefi yarı yarıya azalırken, 2023 yılı için kişi başına gelir hedefi 2011 yılındaki mevcut kişi başı gelirin dahi gerisine düştü. Açıklanan Orta Vadeli Planda kişi başı 10 bin 703 dolara ulaşmayı hedefliyorlar ama, 10 yıl önce kişi başı gelir 11 bin 205 dolardı. Yani gittikçe geriye gidiyor, milletçe gittikçe fakirleşiyoruz.

Bu program hedefleri bu iktidarın enflasyon ve vatandaşlarımızın geçimi ile ilgili mücadelede ne derece başarısız olduğunun bir itirafıdır. 20 yıldır hedefine koyduğu ama bir türlü başaramadığı, yüzde 5’lik enflasyon hedefini tutturamayıp tam aksine milletimizi yüksek enflasyon, Çarşı- Pazar yangını ile inim inim inleten Ak Parti, kötü yönettiğini bir türlü kabul etmemekte, tam aksine milletimizi her alanda uçuyoruz, diye oyalamakta, bunu siyasi geleceği olarak görmekte, büyüme rakamlarını manipüle edip 84 Milyon insanımızın hmediği kağıt üzerindeki büyümeleri milletimize başarı gibi sunmaktadır.

Özellikle 2018 seçimleri sonrası icraatlarına baktığımızda; ekonomide rasyonel karar alamayan, ekonomik dengeleri altüst eden, iç ve dış politikada yaptığı yanlışlarla kredibilitesi ve güvenirliliğini kaybeden bir iktidarla karşı karşıyayız.

Yap, işlet, devret ve geçiş garantili projelerle bilinçli olarak oluşturduğu yandaş işadamlarından başka kimseye iş vermeyip kendi sermaye gruplarını zengin eden iktidarı artık milletimiz istememekte, birazda kendilerinin düşünülmesini beklemektedir.

Bakın bu iktidarın yarattığı havuz medyasının bir üst yöneticisi bile artık "İktidara yakın gazeteciler olarak günlerdir uyarıyoruz: Hayat pahalılığına bir çözüm bulunmalı. Marketler ateş pahası. Fiyatlar katlanarak artıyor. Vatandaşın tek derdi bu. Önümüzdeki seçimi kazanmak için bu soruna acil çözüm bulunmalı.' Demektedir. Bir başka iktidar kalemşörü de “Halk günlük yaşar. Okulların da açılmasıyla birlikte hayat pahalılığı en önemli sorun haline geldi. Yakıcı bir soruna dönüştü. AK Parti’nin çözmesi gereken en önemli sorun hayat pahalılığıdır” Diyebilmektedir. Artık besleme medya bile bunları söyler hale gelmiştir.

            İktidarın açıkladığı sanal hiçbir büyümeden nasiplenemeyen, gittikçe geçim sıkıntısı ve yoksullukla uğraşan halkımızın içler acısı halini bu kalemşörler bile görmeye başladılar. 19 yıldır alışık olmadığı şekilde oylarının iyice düştüğünü gören iktidarın yeni oyunlar içinde bulunacağı bütün herkes tarafından beklenmekte ama buna prim verilmeyeceği de artık korkusuzca dillendirilmektedir.

            İşte Ak Partinin korkusu da budur. Vatandaşlarımız artık açık açık yapılacak ilk seçimlerde iktidara oy vermeyeceğini cesurca söylemeye başlamıştır.

            Ne yaparlarsa yapsınlar. Vatandaşlarımızdan aldığımız güç ile İyi Parti iktidara yürümektedir. Bütün yalanları, iftiraları boşa düşmüştür. Bunun için iktidar daha da agresifleşmekte ve galiz küfürler etmektedir. Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER önderliğinde milletimizi hakça, adilane yönetmeye, vatandaşlarımızın ötekileştirilmesine ve yok sayılmasına, daha da fakirleştirilmesine müsaade etmeyeceğiz. Milletimizin yüzünü güldürecek ve sıkıntılarını sona erdireceğiz.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ÇULHAOĞLU:MİLLET, GİTTİKÇE, FAKİRLEŞİYOR,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı