301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
23 Eylül 2021 - Perşembe 21:44 Bu haber 326 kez okundu
 
Çulhaoğlu; Kürt kökenli kardeşlerimizin oylarını alacağız
Çulhaoğlu; Kürt kökenli kardeşlerimizin oylarını alacağız
SİYASET Haberi


YÖNETENLERİN ÖNCELİĞİ AYIRIM YAPMADAN MEMLEKETİN HUZURU MİLLETİN MUTLULUĞU OLSUN

İyi Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu bir basın açıklaması yaparak “Biz, Ak Partinin yaptığını yapmayacak, araya aracı koymadan Kürt kökenli kardeşlerimizin oylarını alacağız” dedi.

Siyasi tarihimiz gücü ve iktidarı sonsuz zannedenlerin hüzünlü hikâyeleriyle ve aynı zamanda, “bitti” denildiği anda, yeniden yazılan başarı öyküleriyle doludur.

İşte o nedenle İyi Parti olarak biz; Milletimizden aldığımız güçle, yıllardır ülkemizdeki sorunları halının altına süpüren, suni gündemlerle, dedikodularla ve hatta iftiralarla milletin gerçeklerini görmezden gelen, halkından kopmuş iktidara karşı inatla;

Çocuğunun okul derdine düşmüş annelerin, borç batağında kaybolan babaların, traktörüne mazot, toprağına tohum alamayan çiftçilerin, siftah edemeyen esnafların, eve ekmek götüremeyen emeklilerin, geçinemeyen asgari ücretlilerin, dayısından torpili olmadığı için mülakatta elenen üniversite mezunu işsizlerin, memleketten ümidini kesmiş, hayalleri çalınan gençlerin, hayatın her alanında horlanan, şiddet gören, öldürülen kadınların, oyun çağında gelin edilen, tacize, tecavüze uğrayan çocukların, “Ali” dedi, “Veli” dedi diye, Atatürk’ü sevdi diye din düşmanı ilan edilenlerin, “Mustafa Kemal de benim, Fatih de benim; Osmanlı da benim, Cumhuriyet de benim!” diyenlerin, kutuplaştırılmaktan, ötekileştirilmekten, iteklenmekten bıkanların ayaklarına giderek dertlerini dinleyip, sorunlarını konuşuyor, Meclise getiriyoruz.

İyi Parti, sadece Güneydoğu ve Doğu Anadolu'daki Kürt kardeşlerimizin değil, bütün ülke genelindeki Kürt kardeşlerimizin oylarına taliptir. İyi Parti olarak her defasında söylüyoruz. Biz Kürt kardeşlerimizin oylarını Ak Partinin aksine araya aracı koymadan alacağız. Bu kardeşlerimizin önceliklerini ve değerlerini biliyoruz. O yüzden O bölgelerde yaşayanlar da dahil bize oy verecekler. Buna yürekten inanıyoruz.

Biz İyiler, bütün insanlarımıza olduğu gibi Kürt kardeşlerimize hukuku, adaleti, demokrasi ve kalkınmayı vaat ediyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener, bu çizgiyi her yerde, her zeminde ortaya koyuyor. Aynı toprak üzerinde birbirimizle huzur içinde yaşamak en önemli önceliğimizdir.

Bugün İktidar hala sağ- sol meselelerini gündeme taşımaya çalışmakta, yönetim beceriksizliklerinin üstünü örtmekte, kaybettiği oyları kazanmak için bir sürü oyunun içerisinde bulunmaktadır. Bununla da kalmayıp, Yüce Dinimizi siyasete alet etmekte, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ı 'siyasi araç' olarak kullanmaktadır. Bütün bunlara tepki koyan, bundan rahatsız olan muhafazakar insanlarımızın, kararsız seçmenlerin oyları da İnanç özgürlüğünün teminatı İyi Partiye akmaktadır. İktidar yanlısı anket şirketleri bile bunu gizleyemez hale gelmiştir. Geldiğimiz nokta itibarı ile Ak Partinin ben odaklı politikaları sayesinde Türkiye'de örgüt ve terör kavramı günlük değişebiliyor. Bugünün kahramanı yarının teröristi olabiliyor. Ülkeyi böyle yönetiyorlar ne yazık ki.

Geçim derdiyle uğraşmaktan yoruldunuz, sürekli olarak yargılanmaktan, ötekileştirilmekten bıktınız. Biliyoruz. Çünkü bunları hep birlikte yaşıyoruz. Ama inanın ki; Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir problemi yok. İmkânlarımız var. Kaynaklarımız var. Yeter ki, yönetenlerin önceliği memleketin huzuru, milletin mutluluğu olsun. Bizim siyasetimiz; “Önce millet, önce memleket” diyenlerin siyasetidir.

Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Çulhaoğlu;, Kürt, kökenli, kardeşlerimizin, oylarını, alacağız,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı