301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
25 Ekim 2022 - Salı 21:53 Bu haber 314 kez okundu
 
Çukurova Üniversiteli İlknur Günaydın’a Birincilik Ödülü
Çukurova Üniversiteli İlknur Günaydın’a Birincilik Ödülü
EĞİTİM Haberi


Umut Vakfı'nın Bireysel Silahsızlanma Afiş Yarışması’nda Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi ilknur Günaydın birinci oldu.

Umut Vakfı'nın Bireysel Silahsızlanma Günü'nde düzenlediği 'Yaşama Hak Tanıyın' konulu afiş yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Geleneksel hale gelen ve bu yıl 25.’si düzenlenen törende yarışmasının birincilik ödülünü 'İz'in olmasın' çalışmasıyla Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü öğrencisi İlknur Günaydın aldı.

İkincilik ödülü 'Hedefin barış olsun' çalışmasıyla Batuhan Dikyar ve '25ERZ25' isimli çalışmasıyla Kadir Keleş'e gitti. Betül Özel'in 'Şiddet çözüm değildir' çalışması mansiyon ödülü alırken, 1 yıl önce Trabzon'da başına isabet eden yorgun mermiyle hayatını kaybeden 15 yaşındaki Emir Yuşa Atıcı'nın annesi Asiye Atıcı'nın çalışması ise Nazire Dedeman Ödülü'ne layık görüldü. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , Çukurova, Üniversiteli, İlknur, Günaydın’a, Birincilik, Ödülü,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı