301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
18 Kasım 2023 - Cumartesi 22:23 Bu haber 273 kez okundu
 
Çukurova'nın Sultanları, Karayolları’nı 3-2 yendi
Çukurova'nın Sultanları, Karayolları’nı 3-2 yendi
SPOR Haberi


Vodafone Sultanlar Ligi'nde mücadele eden Çukurova'nın Sultanları, Ankara’da oynanan Karayolları maçını 3-2 kazanarak, ligde 2. galibiyetini aldı.

Ligde üst üste aldığı mağlubiyetlerle geçen hafta 13. sıraya kadar gerileyen Çukurova'nın Sultanları, yeni göreve başlayan başantrenör Ataman Güneyligil nezaretinde çıktığı Karayolları maçında salondan galibiyetle ayrıldı.

Avrupa hedefiyle başladığı sezonun ilk 7 haftasında bir galibiyeti ve 6 mağlubiyeti olan Çukurova'nın Sultanları, TVF Ziraat Bankart Voleybol Salonu’nda karşılaştığı Karayolları maçının ilk setini 25-21, 2. seti de yine 25-21 kaybetti. 3. seti 22-25 alan Çukurova’nın Sultanları, hızlı başladığı ve sıkı mücadeleye sahne olan 4. seti de 22-25 kazanarak, galibiyet umutlarını artırdı. Karşılaşmanın yüksek tempolu geçen 5. ve son setini ise 15-11 alan Çukurova’nın Sultanları, bu skorla ligde 2. galibiyetini aldı.

Ligde gösterdiği başarısızlıklar üzerine başantrenör Mustafa Umut Uysal'ın yerine Ataman Güneyligil’in göreve getirildiği Çukurova Belediyesi Spor Kulübü’nün Ankara’daki bu galibiyeti, taraftarlarını sevindirdi.

Çukurova’nın Sultanları gelecek haftalarda Beşiktaş, Türk Hava Yolları ve Galatasaray takımları ile karşılaşmalar yapacak.

ÇUKUROVA BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ’NÜN DİĞER MAÇ SONUÇLARI


1- ÇUKUROVA BLD.  0 - 3 MURATPAŞA BLD. SİGORTA SHOP      

2- AYDIN B. ŞEHİR BLD.  1 - 3 ÇUKUROVA BLD.

3- ÇUKUROVA BLD. 2 - 3 NİLÜFER BLD.

4- ECZACIBAŞI DYNAVİT 3 - 0 ÇUKUROVA BLD.

5- ÇUKUROVA BLD. 2 - 3 SARIYER BLD.

5- KUZEYBORU 3 - 0 ÇUKUROVA BLD.

6- ÇUKUROVA BLD. 0 - 3 VAKIFBANK

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Çukurova'nın, Sultanları,, Karayolları’nı, 3-2, yendi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı