301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
20 Aralık 2021 - Pazartesi 21:57 Bu haber 292 kez okundu
 
Çukurova’nın Sultanları devreyi galibiyetle kapadı
Çukurova’nın Sultanları devreyi galibiyetle kapadı
SPOR Haberi


Sigarto Shop Türkiye Kadınlar 1. Voleybol Ligindeki temsilcimiz Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, sahasında konuk ettiği Nevşehir Belediye Numune Gençlik takımını rahat bir oyunun ardından 3-0 mağlup etti.

Çukurova’nın Sultanları, Menderes Spor Salonunda oynanan maçtaki güzel sonuçla ligde üst üste 10’uncu galibiyetini almış oldu ve averajla ikinci sırada yer aldı. 

İlk yarının son maçına iyi başlayan Çukurova Belediyesi SK, ilk seti 25-13 kazandı. Setlerde 1-0 öne geçen Çukurova’nın Sultanları ikinci seti de 25-15 alarak durumu 2-0’a getirdi. Çukurova’nın Sultanları daha çok yedek oyuncularına şans verdiği son seti de 25-16 kazanarak maçı 3-0 almayı bildi.

Maçı Çukurova Belediyesi SK Onursal Başkanı Soner Çetin, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak ile birlikte izledi.

Ligde ikinci yarı 8 Ocak 2022 Cumartesi başlayacak ve Çukurova Belediyesi SK, grubun averajla lideri İlbank’ı Menderes Spor Salonunda ağırlayacak.

Çukurova Belediyesi SK Onursal Başkanı Soner Çetin, tüm Adanalıları 8 Ocak’taki İlbank maçına davet ederek, “İlbank ile aynı puandayız. Bu maçı alıp liderliğe yükselmek ve sezon sonuna kadar liderliği bırakmamak istiyoruz. Bu önemli maçta Adanalıların bizi yalnız bırakmayacağına inanıyoruz. Play-off maçlarına lider çıktıktan sonra hedefimiz Sultanlar Ligine çıkmak. Bu takım bunu başaracak güçte” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Çukurova’nın, Sultanları, devreyi, galibiyetle, kapadı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı