301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
10 Nisan 2024 - Çarşamba 20:50 Bu haber 106 kez okundu
 
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde Bayram Coşkusu
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde Bayram Coşkusu
GÜNDEM Haberi


Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde Ramazan Bayramı'nın coşkusu yaşandı. Başkan Cafer Esendemir, toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yaparak, bayramın birlik, beraberlik ve hoşgörü ruhuyla kutlanması gerektiğini belirtti. STK temsilcileri, muhtarlar ve seçimi yaklayan emekli derneği adaylarının da bayram kutlaması için geldiği ÇGC’de Gazeteciler ve cemiyet üyeleri bir araya gelerek bayramlaştı.

 

Ramazan Bayramı'nın dolayısıyla Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Kültür ve Sosyal Tesisleri'nde bayramlaşma etkinliği düzenlendi. Bu özel etkinliğe, cemiyet üyeleri ve gazeteciler ile Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri muhtarlar ve emekli derneği adayları ile üyeler katıldı.

 

ÇGC BAYRAMLAŞMA

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkan Vekili Cafer Esendemir, toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yaparak, din, dil, ırk ve renk ayrımı gözetmeksizin ekmeğin paylaşılmasının toplumu güçlendirdiğini belirtti. Esendemir, Ramazan ayının ardından bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

 

ÇGC BAYRAMLAŞMA

Başkan Esendemir, bayramların birlik, beraberlik, hoşgörü ve yardımlaşma gibi toplumsal değerlerin zirveye çıktığı zamanlar olduğunu dile getirerek, bu kenetlenmenin değerini anlamak ve özgürlük ile bağımsızlık gibi önemli değerleri korumak gerektiğini vurguladı. Esendemir ayrıca, çocuklara bu değerleri aktarmak ve küsleri barıştırmak gerektiğini belirtti.

Başkan Esendemir, son olarak, tüm gazetecilere ve topluma kutlu bayramlar dileyerek, içlerindeki bayram coşkusunun hiç bitmemesini temenni etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Çukurova, Gazeteciler, Cemiyeti’nde, Bayram, Coşkusu, , , , , , , , , , ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı