301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
13 Ekim 2021 - Çarşamba 21:53 Bu haber 364 kez okundu
 
Çukurova’da Cumhuriyet Turnuvası
Çukurova’da Cumhuriyet Turnuvası
SPOR Haberi


Çukurova Belediyesi, 19 takımın katılacağı “Sporun Gülen Yüzü 29 Ekim Cumhuriyet Futbol Turnuvası” düzenliyor.

U 12 kategorisinde gerçekleştirilecek turnuva Gündüz Tekin Onay Tesislerinde yapılacak. Turnuvaya katılacak kulüplerin başkanları görüş alışverişinde bulunmak ve böyle anlamlı bir turnuva düzenlenmesinden dolayı teşekkür etmek üzere Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret etti.

Turnuva 19 Ekim tarihinde açılış maçı ile başlayacak. Başkan Soner Çetin’in başlama vuruşunu yapacağı turnuvada takımlar 3 grupta tek devreli lig usulü mücadele edecek. Grup liderleri yine kendi aralarında tek devreli lig usulü ile karşılaşacak ve turnuvanın sıralaması belli olacak. Son maçın 20 Kasımda oynanacağı turnuvaya Adana Demirspor ve Adanaspor U 12 takımlarının da yer aldığı şu kulüpler katılacak:

Adana Demirspor, Bayındırlık Yapıspor, Yüzüncüyılspor, Seyhanspor, Yıldırımspor, Çukurova Demirspor, Torosspor, Çukurova Akdenizspor, Çukurovaspor, Mavi Şimşeklerspor, Kurttepespor, Akınspor, Adanaspor, Kanaryaspor, Kuzey Adanaspor, Çukurova Belediyespor, Kozan 1266 Baybars, Çukurova Demir Orduspor, Ramayspor.

Toplam 54 maçın oynanacağı turnuvanın sonunda dereceye giren takımlara düzenlenecek törende kupa ve madalyaları verilecek.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Çukurova’da, Cumhuriyet, Turnuvası,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı