301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Temmuz 2021 - Çarşamba 20:06 Bu haber 328 kez okundu
 
Çukurova Başkanlık Kupası sahiplerini buldu
Çukurova Başkanlık Kupası sahiplerini buldu
SPOR Haberi


Çukurova Belediyesi, Adana Yüreğir Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü ile birlikte düzenlediği ve geleneksel hale getirilmesi planlanan Çukurova Belediye Başkanlığı Kupası Trap Şampiyonası tamamlandı, kupalar sahiplerini buldu.

 

Adana Yüreğir Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü ve Çukurova Belediyesi’nin birlikte düzenlediği Çukurova Belediye Başkanlığı Kupası Trap Şampiyonası Sarıçam Yücel Kılıçyaldır Atış Poligonu’nda gerçekleşti. Şampiyonada trap atışı gerçekleştiren Başkan Soner Çetin de 6 atışta 6 vuruş gerçekleştirdi.

 

Adana Yüreğir Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Yunus Zorlukol, çevre il ve ilçelerden avcı dernekleri ile sporcuların aileleri ve çocuklarıyla katıldıkları, müsabakalarda ödül alan sporcuları kutladı.

 

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de, “Adana Yüreğir Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Derneği ile birlikte düzenlediğimiz Çukurova Belediyesi Başkanlık Kupası Trap Şampiyonasına katıldık. Şampiyonanın atıcılık sporuna önemli katkılar sağlayacağına inanıyor, şampiyon olan sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

 

Üç kategoride gerçekleştirilen Çukurova Belediyesi Başkanlık Kupası şampiyonasında, profesyonel kategorisinde birinciliği Murat Tamer alırken, ikinciliği Bekircan Yüzerçetin, üçüncülüğü ise Faruk Doğar elde etti.

Turnuvaya katılan tüm sporculara da çeşitli ödüller verildi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Çukurova, Başkanlık, Kupası, sahiplerini, buldu,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı