301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
02 Haziran 2021 - Çarşamba 20:40 Bu haber 408 kez okundu
 
ÇÜ Adana Meslek Yüksekokulu Öğrencileri İçin Oryantasyon Programı Düzenlendi
ÇÜ Adana Meslek Yüksekokulu Öğrencileri İçin Oryantasyon Programı Düzenlendi
EĞİTİM Haberi


Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Adana Meslek Yüksekokulunu bu yıl kazanan ve Adana’da ikamet eden öğrenciler oryantasyon programı düzenlendi. Covid-19 önlemleri gereği sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen oryantasyonda, bölüm öğretim elemanları tarafından birinci sınıf öğrencilerine MYO hakkında bilgi aktarıldı.

Beyazevler Kampüsü’nde gerçekleşen etkinlikte Çukurova Üniversitesinin akademik, sosyal ve kültürel imkânları hakkında bilgiler paylaşılarak öğrencilerin okullarına ve öğrenim gördükleri programlarına uyum sağlamasının amaçlandığı bildirildi.

Çocuk Gelişimi ile Cilt Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Programları öğrencilerinin oryantasyona tabi tutulduğunu aktaran Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Levent Sangün, öğrencilere hoş geldiniz konuşması yaptı.

Adana Meslek Yüksekokulu hakkında genel bilgiler aktaran Prof. Dr. Sangün ve bölüm öğretim elemanları tarafından, Meslek Yüksekokulunun tüm programlarını kapsayacak olan eğitimlerde Çukurova Üniversitesi ve Meslek Yüksekokulunun işleyişi, Beyazevler Yerleşkesi ve programlarla ile ilgili de bilgiler paylaştı.

Yerleşke gezintisi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile oryantasyon programının ilki sona erdi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ÇÜ, Adana, Meslek, Yüksekokulu, Öğrencileri, İçin, Oryantasyon, Programı, Düzenlendi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı