301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
06 Eylül 2022 - Salı 21:27 Bu haber 222 kez okundu
 
ÇÖPÜNÜ DOĞAYA ATMA, GELECEĞİMİZİ KARARTMA
ÇÖPÜNÜ DOĞAYA ATMA, GELECEĞİMİZİ KARARTMA
AKTUALİTE Haberi


Adana'da faaliyet gösteren Güney Rotary Kulübü ev sahipliğinde, çevre etkinliği düzenlendi.

Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru'nda düzenlenen etkinliğe Güney Rotaract Kulübü, Güney İnteract Kulübü ve Güney Rota Kids Kulübü'de katıldı. Parkurda spor yapan ve park alanında piknik yapan Adanalı vatandaşlar etkinliği düzenleyen Güney Rotary Kulübü Üyeleri'ne teşekkür etti.

Düzenlenen etkinlikte üyeler ve tüm kataılımcılar çevre temizliğinin önemine vurgu yaparak, parktaki bilhassa pet şişe kapakları ve diğer evsel atıkları toplayarak parktaki vatandaşların da farkındalığın oluşturulmasına katkıda bulundu.

Adana Güney Rotary Kulübü Başkanı Nilgün İnal  ''Çöpünü doğaya atma, geleceğimizi karartma'' sloganıyla her yaştan oluşan kulüpler ve üyelerle yaptıkları farkındalık projesinde çevremize duyarlı olmanın ve gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmanın önemine vurgu yaptı.

Güney Rotary Kulübü ayrıca 8-11 Eylül tarihleri arasında Pop-up Store - İkinci el satış etkinliği de düzenleyecek. Ziyapaşa Bulvarı'nda eski Marka Park mağazasının bulunduğu yerde  düzenlenecek etkinlikten sağlanan gelirle kız çocuklarına, girişimci kadınların eğitimi ve mesleki gelişimi yararına harcanacak. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ÇÖPÜNÜ, DOĞAYA, ATMA,, GELECEĞİMİZİ, KARARTMA,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı