301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
07 Mart 2023 - Salı 15:33 Bu haber 322 kez okundu
 
CHP HUKUK KOMİSYONU ÜYELERİNDEN BARO BAŞKANI Av. SEMİH GÖKAYAZ’A ZİYARET
CHP HUKUK KOMİSYONU ÜYELERİNDEN BARO BAŞKANI Av. SEMİH GÖKAYAZ’A ZİYARET
AKTUALİTE Haberi


DEPREM SORUŞTURMALARINI TAKİP ETMEK ÜZERE KURULAN VE MİLLETVEKİLLERİNDEN OLUŞAN CHP HUKUK KOMİSYONU ÜYELERİNDEN BARO BAŞKANI Av. SEMİH GÖKAYAZ’A ZİYARET

Deprem soruşturmalarını takip etmek üzere kurulan ve Milletvekillerinden oluşan Cumhuriyet Halk Partisi Hukuk Komisyonu üyeleri;İstanbul Milletvekili Zeynel Emre,  İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Muğla Milletvekili Burak Erbay, Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, Antalya Milletvekili Rafet Zeybek ve Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz’ı ziyaret ederek, deprem nedeniyle yürütülen soruşturmaların süreçleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Av. Semih Gökayaz, misafirlerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür etti.  Başkanımız Av. Gökayaz, 6 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş merkezli iki deprem felaketinden etkilenen meslektaşların ve yurttaşların ihtiyaçları ile yürütülen soruşturmalar hakkında bilgi verdi.

Bölgemizde yaşanan deprem nedeniyle ilimizde yıkılan 12 bina ile ilgili Adana Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduklarını hatırlatan Av. Gökayaz, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından çok sayıda savcının görevlendirildiğini belirterek, hukuki süreci başından beri yakından takip ettiklerini, delillerin toplanması ve soruşturmanın sağlıklı yürütülmesi için ellerinden geleni yaptıklarını kaydetti.

Av. Gökayaz, Adana’da soruşturma sürecinin kontrol edilebilir ve sağlıklı yürütülebilir sayıda olduğunu belirterek TBB’nin koordinasyonunda depremden ağır zarar gören illerimize de hukuki destek verdiklerini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),  Parti Meclisi Üyesi, TBMM Adalet Komisyonu Grup Sözcüsü ve CHP Hukuk Komisyonu Üyesi, İstanbul Milletvekili Zeynel Emre ve İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç,  misafirperverliği için Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkürlerini sundular.

“DEPREMZEDELERİN HAK MÜCADELELERİNİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, “Deprem mağduru yurttaşlarımızı ve meslektaşlarını yalnız bırakmayan, hak mücadelelerinin takipçisi olan Adana Barosu’na teşekkür ediyoruz. Bizler de depremden etkilenen yurttaşlarımızın sözcüsü olacak, hak, hukuk mücadelelerini yükselteceğiz.” dedi.

Ziyarette; Adana Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundular. Ziyaret sonrası, CHP heyeti deprem bölgelerine hareket ettiler.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: CHP, HUKUK, KOMİSYONU, ÜYELERİNDEN, BARO, BAŞKANI, Av., SEMİH, GÖKAYAZ’A, ZİYARET,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı