301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
02 Kasım 2022 - Çarşamba 22:20 Bu haber 259 kez okundu
 
Ceyhanlı güreşçilerin madalya sayısı 76 oldu
Ceyhanlı güreşçilerin madalya sayısı 76 oldu
SPOR Haberi


Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem destek verdi, güreşçiler madalya sayısını 76’ya çıkardı

Ceyhanlı güreşçileri tutabilene aşk olsun! Ceyhan Belediyesporlu güreşçiler, madalyaları topladı.

Ceyhan Belediyespor güreş takımı başarıdan başarıya koşuyor. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in büyük destek verdiği güreşçiler madalya sayısını her geçen gün artırıyor. Ceyhanlı sporcular 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Turnuvası’nda 3 altın, 2 gümüş, 2 de bronz madalya kazandı.


“SPORU YAYIYORUZ”
Ceyhan’da sporu olabildiğince yaymaya çalıştıklarını kaydeden Hülya Erdem, “Atatürkümüzün ‘Ben sporcunun zeki, çevik, aynı zamanda ahlâklısını severim’ sözlerinden hareketle, sporcularımızın topluma faydalı birey olmaları için aralıksız çalışıyoruz. Sporu gençlerimize sevdiren teknik heyetimize, başarılarla Ceyhan’a dönen sporcularımıza, çocuklarına sporu aşılayan tüm ailelerimize teşekkür ederim” dedi.


3 ALTIN, 2 GÜMÜŞ, 2 BRONZ MADALYA KAZANDILAR
Adana’da düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Turnuvası’nda Ceyhan Belediyesi Güreş Takımı’nda 48 kiloda Hüseyin Bezteke, 40 kiloda Yiğit Hamza Egemen ve 120 kiloda Tunahan Turcan, altın madalyanın sahibi olurken, 35 kiloda Taha Açıl ve 70 kiloda Enes Kurağ ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. 80 kiloda Boran Özkan ve 65 kiloda Ahmet Can Demir ise 3. Olarak bronz madalyayı kazandı. 
“BAŞARILAR DEVAM EDECEK”
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, son gelen madalyalarla birlikte 2021-2022 Adana il seçmeleri, turnuvalar ve Türkiye şampiyonalarında 27 altın, 28 gümüş ve 21 bronz olmak üzere toplam madalya sayısının 76’ya çıktığını vurguladı.  Başkan Erdem, sporcuların Ata sporu güreşteki başarılarının devam edeceğine inandığını ifade etti. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Ceyhanlı, güreşçilerin, madalya, sayısı, 76, oldu,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı