301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
26 Eylül 2022 - Pazartesi 20:53 Bu haber 260 kez okundu
 
Ceyhanlı Güreşçilerden Büyük Başarı
Ceyhanlı Güreşçilerden Büyük Başarı
SPOR Haberi


Ceyhan Belediyesporlu güreşçiler, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Kozan ilçesinde düzenlediği İsmet Atlı Karakucak Güreşleri'nde 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

40 kilogramda Yiğit Hamza Egemen ile 45 kilogramda Efe Ramazan Karataş'ın altın madalya kazandığı İsmet Atlı Karakucak Güreşleri'nde, 35 kilogramda Barış Uğur, gümüş; 65 kilogramda Resul Avşar da bronz madalyanın sahibi oldu.

MADALYA SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Ceyhan Belediyesporlu güreşçilerle ve teknik heyetle gurur duyduklarını belirten Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün en sevdiği spor dalı olan güreşte ulusal çapta başarılar elde etmenin kıvancını yaşadıklarını söyledi.

Son gelen madalyalarla birlikte 2021-2022 Adana il seçmeleri ve Türkiye şampiyonalarında 24 altın, 26 gümüş ve 19 bronz olmak üzere toplam  69 madalya kazandıklarını belirten Başkan Erdem, "Güreşçilerimizin Ceyhanımızın adını daha çok kesimlere duyuracağına olan inancımız tamdır. Ata sporumuz güreşi yeni nesillerle buluşturmaya, desteklemeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Ceyhanlı, Güreşçilerden, Büyük, Başarı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı