301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
01 Eylül 2021 - Çarşamba 22:08 Bu haber 249 kez okundu
 
CEYHAN'DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
CEYHAN'DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
GÜNDEM Haberi


Ceyhan Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen şölen, vatandaşların yoğun ilgisiyle coşkuyla kutlandı.

Sabah yapılan resmi törenin ardından Ceyhan Belediyesinin organize ettiği fener alayı ve Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konser geceye damgasını vurdu. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, CHP İlçe Başkanı Fikret Cirit, Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Gürsel İlçi, meclis üyeleri, birim müdürleri ve amirleri, personeller yanı sıra çok sayıda Ceyhanlının katıldığı fener alayı büyük ilgi gördü. Motorcular parkında başlayan yürüyüşte vatandaşlar, bayrak ve meşaleler ile cadde ve sokakları renklendirirken, yürüyüş boyunca belirli noktalarda havai fişek gösterileri gökyüzünü aydınlattı.

Günün anlam ve önemi belirten konuşmayı yapan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Hepimizin de bildiği gibi  Ağustos ayı milletimiz için zafer ayı. Samsun'da başlayan kurtuluş ateşi  Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Büyük taarruzla zafer sevincine dönüşmüştür. Millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde bu bayramı kutlayarak, Atatürk 'ün çizdiği çağdaşlık yolunda yolumuza devam edeceğiz.

Cumhuriyetimizin 100.yılına çok az kaldı. Umut ediyoruz ki o özel tarihi de hep birlikte coşku içinde kutlayacağız. Şehrimizde sosyal ve kültürel çalışmalarda elimizden daha iyisini yapmak için belediye olarak  çalışmalarımıza son sürat devam edeceğiz. Bu inanış ve ruhla 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyor, ileri medeniyetler seviyesi için bir vesile olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: CEYHAN'DA, 30, AĞUSTOS, ZAFER, BAYRAMI, COŞKUYLA, KUTLANDI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı