301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
02 Ağustos 2021 - Pazartesi 00:01 Bu haber 316 kez okundu
 
Çetin’den ‘Hayırlı olsun’ ziyareti
Çetin’den ‘Hayırlı olsun’ ziyareti
SİYASET Haberi


Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yeni binasına taşınan CHP Adana İl Başkanlığını ziyaret etti. “Hayırlı olsun” dileğinde bulunan Başkan Soner Çetin, “Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partinin Adana’da kirada olması bizi üzüyordu. Şimdi iktidara yürüyen bir partiye yakışır bir binaya geçildi” dedi.

 

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yeni binasına taşınan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanlığına “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

 

CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları tarafından karşılanan Başkan Soner Çetin, yeni binayı gezdi. Toplantı odasında konuşan İl Başkanı Mehmet Çelebi, partinin kendine ait il binasının olmamasının büyük eksiklik olduğunu belirterek, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkan yardımcılarımız, milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızın destekleri ile çok güzel bir mekana kavuştuk. Bu mekan daha büyük başarıların ilk adımı olacaktır” dedi.

 

“Örgütten gelen bir kardeşiniz olarak örgütün ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum ifadesini kullanan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de, “Yıllarca değişik binalarda il örgütümüz görev yaptı. En son mülkiyetimizde olan yer Seyhan ilçe örgünüte bırakıldığı için kiraya çıkmak zorunda kalmıştık. Bu da bizi üzüyordu. Çünkü Türkiye’yi kuran, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan partinin kirada olmasından üzüntü duyuyorduk. İktidara yürüyen bir partiye yakışan bir bina olması gerekiyordu. Bu vesileyle başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kurulduğundan beri emek vermiş tüm parti büyüklerimizi rahmetle minnetle anıyorum. Yaşayan parti büyüklerimizin ellerinden öpüyorum. CHP’nin başarılı için ter döken sizlere de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Başkan Soner Çetin, şöyle devam etti:

“Partinin en alt kademesinden Parti Meclisi üyeliğine kadar görev yapmış biri olarak söylüyorum ki sizin emeklerinizin karşılığı ödenmez. Bu dönemde herkes üstüne düşeni fazlasıyla yapmak zorunda. İktidar alternatifi olmak kolay değil. Yerel seçimlerde Millet İttifakı olarak büyük başarıyla imza attık. Çok daha güzel günleri Millet İttifakının genel iktidarında yaşayacağız.

 

İki dönemdir Çukurova Belediye başkanlığı görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Halkın tamamını kucaklayarak tüm hem eşit adaletli hizmet götürerek CHP’ye en iyi hizmeti yapmaya çalışıyorum. Partimiz yeni binasına kavuştu hayırlı uğurlu olsun.”

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Çetin’den, ‘Hayırlı, olsun’, ziyareti,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı