301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
11 Ağustos 2021 - Çarşamba 20:51 Bu haber 838 kez okundu
 
Cengiz İmren’den Fenomen Şarkısı Yılan’a Özel Jette Tanıtım
Cengiz İmren’den Fenomen Şarkısı Yılan’a Özel Jette Tanıtım
MAGAZİN Haberi


Yeni stili ve 3.000 T’LIK Dolce Gabbana ayakkabıları özel jette Yılan Şarkısına yaptığı tanıtımda ilgi odağı oldu.

Yılan Şarkısı Meçhul Yılana

Cengiz İmren’den Yılan Şarkısına 9.000.000 usd’lık özel jette lansman!

İbrahim Tatlıses benim için değerlidir. Söz konusu İbrahim Tatlıses ise Hele Bakın Kim Gelmiş Şarkısını da veririm.

Cengiz İmren Grand Müzik etiketiyle Hayrettin Güneş prodüktörlüğünde çıkardığı 'Yılan' adını verdiği şarkısını tanıtımını 9 Milyon Dolarlık özel jette yaparak Türkiye’de bir ilke imza attı. Dünyada birçok dünya starının yaptığı jette şarkı lamanı modasının Türkiye’deki ilk temsilcisi olarak, Türkiye'de ilk kez gerçekleşti. İstanbul semalarında yapılan bir gezi sırasında soruları yanıtlayan İmren, heyecanlı ve keyifli halleri ile dikkat çekti. Uzun aradan sonra müzik piyasasına dönmeye hazırlanan sanatçı, "Her ne kadar bu işlerden anlamasamda, Youtube'da şarkımız 7 milyona ulaşmak üzere. Bana rakamları yükseltmek için teklifte bulundular, ancak ben her zaman doğallıktan, organik olmaktan yanayım" dedi. Bu arada bu başarıyı birlikte paylaştığımız Grand müziğin sahibi prodüktörüm Hayrettin Güneş’e teşekkürlerimi iletiyorum.

Türkiye'de ilk kez!

Özel jet ile Türkiye'de ilk kez yapılan lansman hakkında konuşan İmren, "Dünyada birçok örneği var, ancak Türkiye'de ilk kez biz yaptık. Sevgili danışmanım Selim Akar'a bu fikri için çok teşekkür ederim, kısmet olursa bir sonraki şarkımın tanıtımı da deniz altında yapacağım" diyerek herkesi güldürdü. Özel jeti havalandırarak yaptığı tanıtımın maliyetini soran gazetecilere yanıt veren İmren, " 12.000 Dolar saati açıklamasında bulundu. Kendisini albüm lansmanında yalnız bırakmayan iş adamı Ersin Oğuz'a da teşekkür eden İmren, "Sevgili dostum single çıktığında 50.000 adet satın aldı, bende buradan bir söz vermek istiyorum. Dostumun satın aldığı 50 bin adet cd gelirini yangın bölgesinde zarar gören aileler için kullanacağım, inşallah yaraları birlikte saracağız" dedi.  

 

"O meçhul yılan kendisini biliyor"

'Yılan' adını verdiği şarkısını kim yazdığı meral konusu olan sanatçı, "Yılan şarkısını kime yazdığı söylersem, o meçhul kişi havalanır. Onun ismi şimdilik meçhul diyelim, belki bir gün açıklarım. Ancak şunu söyleyebilirim, bu şarkı içimizdeki tüm yılanlara gelsin. Etrafımızda toz konduramadığımız, ancak yılan olan çok insan var" dedi. Ülkemizde bir süredir devam eden ve henüz yeni kontrol altına alınmış yangınlar hakkında da konuşan İmren, "Ülkemiz için çok üzücü olan yangınlar adına bende çok üzüldüm, şimdi her zamankinden daha çok birlik olma zamanı olduğunu düşünüyorum. Türkiye Cumhuriyeti çok güçlü bir ülke, en önemlisi devletimiz ve halkımızın bir arada olması" dedi.

 

İbrahim Tatlıses benim sevdiğim bir sanatçıdır. Söz konusu İbrahim Tatlıses ise Hele Bakın Kim Gelmiş Şarkısını da veririm

Birçok ünlüye verdiği bestelerle   adından da sıkça bahsettiren Cengiz İmren   İbrahim Tatlıses’in istediği “Hele Bakın Kim Gelmiş” isimli Cengiz İmren şarkısıyla alakalı; İbrahim abi değer verdiğim bir sanatçıdır.  Daha önceki yıllarda “Bitanem” şarkısını istemişti okumuştu.  Bu arada Hele Bakın Kim Gelmiş şarkısına ben klip çektim ama söz konusu İbrahim Abi olursa bu şarkımı da veririm dedi.

 

Klip imajı çok konuşulan   Cengiz İmren; o klipteki çöl kıyafetimdi.  Normal hayatta öyle dolaşmıyorum ama bir stil danışmanım var onun seçtiği daha spor ve modern şeylerle beni göreceksiniz.   İmren'in spor takımı Gözlükleri ve 3000 TL’lik   Dolce Gabbana marka ayakkabılarıyla stilinden söz ettirdi

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Cengiz, İmren’den, Fenomen, Şarkısı, Yılan’a, Özel, Jette, Tanıtım, ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı