301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
21 Ağustos 2022 - Pazar 18:52 Bu haber 343 kez okundu
 
CEGEM'den büyük başarı
CEGEM'den büyük başarı
EĞİTİM Haberi


Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, CEGEM öğrencilerini tebrik etti, gurur duyduğunu vurguladı

Kazanan Ceyhan oldu. CEGEM’de 170 öğrenciden 101’i üniversitelere yerleşti

CEYHAN – Ceyhan Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (CEGEM) öğrencileri başarılarıyla Ceyhan’ın ve Adana’nın gururu oldu. Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) belediyenin ücretsiz kurslarında (CEGEM) eğitim-öğretim gören 170 öğrenciden 101’i çeşitli üniversitelere yerleşti.
YKS sonuçlarına göre 1 öğrenci Tıp Fakültesi, iki öğrenci Hukuk Fakültesi, iki öğrenci Hemşirelik, 3 öğrenci Mühendislik, 1 öğrenci Mimarlık, 2 öğrenci Eğitim Fakültesi’ni kazanırken 23 öğrenci de diğer fakültelere girmeye hak kazandı. 67 öğrencinin ön lisans programlarına yerleştiği CEGEM’de toplam 101 öğrenci üniversitelerin çeşitli bölümlerinde okumaya hak kazanmış oldu.
Ayrıca bir CEGEM öğrencisi de Spor Bilimleri Fakültesi’ne birincilikle yerleşti.
Ceyhan’ın tüm öğrencileriyle gurur duyduğunu vurgulayan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, eğitim-öğretime verilen her emeğin karşılık bulacağını vurguladı. Daha çağdaş bir Türkiye için eğitimin önemine işaret eden Başkan Erdem, CEGEM’li öğrencilerin daha çok başarılara imza atacağından kuşku duymadığını söyledi. Başkan Erdem, “Hep destek tam destek sunacağız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği gibi ‘Aklı hür, vicdanı hür nesiller’ yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.
CEGEM YÖNETİCİLERİ BAŞKAN’A TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Hülya Erdem’in desteğine teşekkür eden, CEGEM’de tüm öğretmenlerle birlikte günlük derslerini, etütlerini, soru çözümlerini ve kamp programlarını uygulayarak öğrencileri hedeflerine ulaştırmanın meyvelerini başarı tablosuyla almanın gururu yaşadıklarını vurgulayan CEGEM yöneticileri de yeni eğitim-öğretim yılında da bu yolda ilerlemeye ve daha iyisini yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: CEGEM'den, büyük, başarı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı