301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
27 Ağustos 2021 - Cuma 22:25 Bu haber 357 kez okundu
 
CASPER EXCALIBUR INTEL ESL TÜRKİYE ŞAMPİYONASI
CASPER EXCALIBUR INTEL ESL TÜRKİYE ŞAMPİYONASI
TEKNOLOJİ Haberi


Bu yıl Türkiye’nin teknoloji markası Casper’ın gücüyle desteklenen Excalibur’un resmi sponsorluğunda gerçekleşecek Intel ESL Türkiye Şampiyonası 2021 Yaz Sezonu, 28 Ağustos’ta düzenlenecek ön elemelerle başlıyor. Global arenanın en popüler oyunlarını oynayan amatör ve profesyonel oyun severleri bir araya getiren Excalibur’un sponsorluğunda gerçekleşecek turnuvada, açık elemelerden büyük finale çıkmaya hak kazanan takımlar Türkiye'nin en iyileriyle 10 bin dolar ödül havuzu için kıyasıya rekabet edecek.

 

Türkiye’nin en büyük espor turnuvası Intel ESL Türkiye CS: GO Şampiyonası'nın 2021 Yaz Sezonu, bu yıl Casper’ın gücüyle desteklenen Excalibur’un resmi sponsorluğunda gerçekleşecek. 28-29 Ağustos ve 4-5 Eylül tarihlerinde düzenlenecek iki ön eleme ile başlayacak turnuva için yeni sezonda mücadele etme şansı yakalayacak takımlar belirlenecek.

 

10.000 Dolar Ödül Havuzu için Takımını Kur, Elemelere Katıl

 

10 bin dolar ödül havuzuna sahip turnuvada şampiyon takım para ödülünün yanı sıra IEM Katowice Play-in daveti için Intel ESL National Championship Global Playoff'larında mücadele etme şansı yakalayacak. Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan takım ise daha sonra duyurulacak ve yine bu yıl içinde oynanacak başka bir Master Tier turnuvaya davet hakkı kazanacak. Excalibur’un resmi sponsorluğunda gerçekleşecek Intel ESL Türkiye Şampiyonası, dünyanın en büyük arenalarında, binlerce seyirci önünde mücadele etmek isteyen tutkulu oyun severleri bekliyor.

 

Turnuvada 8 Takım Rekabet Edecek

 

Intel ESL Türkiye Şampiyonası, herkese açık elemeler, grup aşaması ve playoff aşaması olmak üzere toplam 3 aşamadan oluşuyor. Grup aşamasında mücadele edecek 8 takımın 5’i herkese açık elemelerden gelirken, diğer 3 takım geçmiş sezon başarılarına ve ESL Dünya Sıralamasına bakılarak davet alacak. Yeni takımlar ve geçmiş sezonun en iyilerinin ilk turda karşı karşıya gelmeyeceği şekilde 2 ayrı gruba bölünen takımlar arasından en iyi 4 takım playoff aşaması olarak adlandırılan yarı final aşamasına katılmaya hak kazanacak. Grup aşaması eşleşmelerinin belirlenmesinin ardından tüm maçlar BO3 formatında, Pazartesi ve Perşembe günleri 2 seri halinde oynanacak.

 

Excalibur resmi sponsorluğundaki Intel ESL Türkiye Şampiyonası 2021 Yaz Sezonu ile ilgili detaylı bilgiye https://www.casper.com.tr/s/intel-esl-turkiye-sampiyonasi linkinden ulaşabilirsiniz.

 

Casper Hakkında:

Türkiye’nin teknoloji alanında dünyadaki en önemli temsilcilerinden ve Türkiye'de dijital dönüşüme yön veren lider markalarından Casper, 1991 yılında faaliyetlerine başladı. 34.500 metrekare kapalı alan üzerine kurulu, Avrupa ve Orta Doğu’nun en büyük bilgisayar üretim tesislerinden birine sahip olan Casper, tüm ürünlerin tasarım ve ARGE süreçlerini kendi mühendisleri ile yürütüyor ve yıllık 1 milyon üretim yapabilme kapasitesine sahip. Uluslararası beğeni kazanan tasarım, malzeme ve renk seçimlerini tasarım ekibi ile yürüten Casper, Türkiye’de tüketiciye özel üretim yapma becerisi olan tek bilgisayar üreticisi olarak kullanıcılara yüzlerce çeşit konfigürasyon imkânı sunuyor. 

 

Global çapta kalite ve teknolojiye sahip ürünlerini, geniş hizmet ağı ve yerel üretim avantajlarıyla birleştiren Casper; VIA, Nirvana ve Excalibur markalarıyla telefondan tablete, dizüstü bilgisayardan mini PC’lere kadar uzanan geniş ürün gamı ile Türkiye’nin dijital dönüşümüne öncülük ediyor. Türkiye’nin tek teknoloji tabanlı ödülü olan Tech Brands Turkey’i üst üste 2. kez kazanan Casper, halk jürisi ile belirlenen Türkiye’nin bütünleşik pazarlama ödülü The ONE Awards’da da teknoloji üreticisi kategorisinde yılın en itibarlı markası ödülünün de sahibi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: CASPER, EXCALIBUR, INTEL, ESL, TÜRKİYE, ŞAMPİYONASI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı