301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
07 Kasım 2021 - Pazar 21:27 Bu haber 2035 kez okundu
 
Büyükşehir Cumhuriyet Futbol Turnuvası sona erdi
Büyükşehir Cumhuriyet Futbol Turnuvası sona erdi
SPOR Haberi


Park Bahçelerin şampiyon olduğu turnuvada Cumhuriyet ruhu güçlendi, dostluk, kardeşlik ve sporun kaynaştırıcı özellikleri doyasıya yaşandı.

Büyükşehir çalışanlarının ve ailelerin izlediği turnuva renkli görüntülere sahne oldu

Adana Büyükşehir Belediyesi, bağlı kuruluşu ASKİ ve iştiraklerin katılımıyla düzenlenen Adana Büyükşehir Belediyesi 1. Cumhuriyet Futbol Turnuvası, Park Bahçeler Daire Başkanlığı ve ASKİ Strateji takımları arasında oynanan final karşılaşmasıyla sona erdi.

Büyükşehir birimlerinden 32 takımın katıldığı turnuvaya Adana Büyükşehir Belediyesi Bürokratları, belediye personeli ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.

Turnuva yaklaşık 1 ay süren çekişmeli müsabakaların ardından sona erdi.

Final karşılaşması öncesinde Adana Büyükşehir Belediyesi Futbol Okulu öğrencileri kendi aralarında gösteri maçı yaptı. Ardından  Adana Büyükşehir Belediyesi Bürokratları gösteri maçı gerçekleştirdi. Gösteri maçlarının bitiminde final karşılaşması oynandı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Parkı’nda oynanan final karşılaşmasını, Adana Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı takımı kazandı.

Renkli görüntülere sahne olan turnuva boyunca 384 Büyükşehir çalışanı ter döktü.

Gelenekselleştirilmesi arzu edilen Adana Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Futbol Turnuvası’nın ilkinde 29 Ekim Cumhuriyet ruhu ile sporun birleştirici ve kaynaştırıcı özelliği doyasıya yaşandı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Büyükşehir, Cumhuriyet, Futbol, Turnuvası, sona, erdi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı