301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
05 Temmuz 2021 - Pazartesi 12:58 Bu haber 662 kez okundu
 
“Bütün Mümkünlerin Kıyısında” yaralı!
“Bütün Mümkünlerin Kıyısında” yaralı!
ASAYİŞ Haberi


Adana’da çekimlerine devam edilen belgesel-filmin başrol oyuncusu Sergen Eşme, çıkan silahlı çatışmada yaralandı.

Belgesel-film çekimi devam ederken başrol oyuncusu yaralandı

Adana’da çekimleri devam eden belgesel-film “Bütün Mümkünlerin Kıyısında” ekibi talihsiz bir olay yaşadı. İlk romanı ile Berlin Film Festivali’nden ödülle dönen Meltem Yılmaz’ın “Bütün Mümkünlerin Kıyısında” kitabından uyarlanan belgesel-filmin, mahalle sakinleri arasından seçilen başrol oyuncusu Sergen Eşme, silahlı çatışmada yaralandı.

 

ÜZÜNTÜ HAKİM

Dünyanın en prestijli ödüllerinden Berlin Film Festivali Kitaplığı’na seçilen 11 romandan birinin yazarı Meltem Yılmaz ile “Koku’nun Serüveni” belgeseliyle Los Angeles Film Festivali dahil 60 festivalden ödülle dönen yönetmen Şahin Yiğit, Adana’nın Cono Aşireti’ni izleyici ile buluşturmaya hazırlanırken yaşadıkları talihsiz olay nedeniyle üzüntülerini dile getirdi.

 

İki grup arasında sözlü sataşmanın ardından başladığı öne sürülen silahlı çatışmada, filmin mahalle sakinleri arasından seçilen başrol oyuncusu Sergen Eşme’nin yaralandığını bildiren Yılmaz ve Yiğit, belgesel-filmin yaşamın kıyısında kalan insanların yalnızca ilişkilendirildikleri suç dünyası ile değil günlük hayatlarındaki alışkanlıklarından yaşama tutunma çabalarına kadar bir dolu hikayeyi bünyesinde barındıracağını kaydetti.

 

TEDAVİ ALTINDA…

Docudrama (yarı belgesel film, yarı belgesel oyun) tarzındaki belgesel filmin çekimlerinin devam ettiği esnada başrol oyuncusunun yaralandığını ve hastanede tedavi altında olduğunu dile getiren yazar Meltem Yılmaz ve yönetmen Şahin Yiğit, Sergen Eşme’nin bir an önce sağlığına kavuşmasını diledi.

 

“Bütün Mümkünlerin Kıyısında” projesi tamamlandıktan sonra Berlin ve Venedik Film Festivalleri başta olmak üzere ulusal ve uluslararası arenada birçok festivalde yarışmaya girecek.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: “Bütün, Mümkünlerin, Kıyısında”, yaralı!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı